Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Ya Işte bunların ne kadar gerizekalı olduğunu ve insanlarında buna inanacağını düşünüyorlar tamam futbolcu fenerbahçeyi isteyebilir hiç bir sıkıntı yok büyük takım ancak sen aynı ücreti veren takımlardan feneri seçemezsin oyuncu secer sen gidersin hepsini kabul eder futbolcu feneri istiyorsa ona gider oyuncu 'da böylece daha çok kazanmış olur onu çok düşünüyorsan. Bunların yaptığı biz fenerin yalagiyiz fener teklif verirse diğer takımları düşünmeyiz futbolcu da seve seve oraya gitmek zorunda yoksa burada kalırdir!! Mal insanlar kendileri gibi mal sanıyorlar insanlari.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

8 Milyon versinler müthiş olur, Yeni sürüm Emenike'ye dönüşür Fener'de.

BeyazTV açtım canlı dinledim öyle bişey duymadım

Aman çok da önemli birisi değil

Demek lağıma çevrilmek istiyor.

O zaman biz de çeviririz.

Tıpki

ISİAH DİA,
MAMADU NİANG
EMENİKE
MUSA ŞOV
JOSEP YOBO
HENRİ BİYANVENÜ
PİER WEBO
SOLDADO
VALBUENA
MAURİSYO İSLA
DİRAR
JAİLSON
SİLİMANİ
FREY
BENZİA
ANDRE AYEW
VİKTOR MOSES
MİHAL ZACH

VE NİCELERİ GİBİ..

BUNLARI HEPSİ BEYAZA BOYANDI ✅

LAĞIMA ÇEVRİLDİ✅

BİR POK ÇUVALI GİBİ KENARA ATILDI ✅

illa bunlar gibi olmak istiyorsa sahne onun..

Fbnin bupenzanın krasnodar konusundan haberi yoktu bence sene sonu alırız diye düşünüyolardı

krasnodar işin içine girip iş ciddileşince koç devreye girip napıyonuz lan biz alıcaktık diyip krasnodar işini bozdu

oyuncuyuda biz alcaz seni şu kadarda para diyip ikna etmişler anlaşılan,bizim hatay maçında gol atarsa primde alır extra

fbnin zaten ne olduğunu biliyoruz,topçuların paraya baktığınıda ama burda sorun fbde değl hatayda

Gsnin topçuları bizde oynayamaz,yukardaki herkes aynı teklifi verse fbye veririz açıklamalarını yapan aynı kişilermi bilmiyorum ama bunları bi not alın kenara,ilerde siyaset sahnesinde görebiliriz aynı isimleri

bi ara ordu başkanı nedim türkmen vardı,culioyu ayarttığımızı ima ediyodu telegolde sonra hoca yayına bağlanıp bi güzel verdi veriştirdi nedim heralde siyasete giricek o yüzden böyle yapıyo dedi açık açık,bu hataydaki yöneticilerdende buram buram nedim türkmen kokusu geliyo

Ben bunları günler önce yazdığımda, kıvıran, beni yalanlamaya çalışan çakma Galatasaraylılar nerede şimdi.

Neymiş yüksek veren alırmış, NAH alır.

Hatayspor - Fenerbahçe maçı öncesi transfer görüşmesi yapılmıştır, bir de etikten bahsederler!

yalı çocuğunun servetinden,ailesinin nüfuzundan nemalanmak için büyük bi yarış içinde yalaka anadolu kulübü başkanları. ülkemizde dalkavukluk ata sporu gibi neyazıkki

Geri
Üst Alt