Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Keşke bu kazmayı alsalarda,bizim Diagne kazığını çıkartmak için yaptığımız gibi kiraya verebilecekleri kulüp peşinde koşsalar.
Ama önce Samatta denen eşeğe sezon sonu zorunlu opsiyon olarak verecekleri 6 milyon Euro’yu ayarlamaya çalışsınlar.

Boupendza harika oyuncu ama tek bir risk var istanbul gece hayati ve fenerden alacagi yuksek maas bu luks ve satafat adami bitirebilir ornegi vedat muric muthis baslayip sonra pars pul kari kiz derken ayakta duramiyordu

Keşke bu kazmayı alsalarda,bizim Diagne kazığını çıkartmak için yaptığımız gibi kiraya verebilecekleri kulüp peşinde koşsalar.
Ama önce Samatta denen eşeğe sezon sonu zorunlu opsiyon olarak verecekleri 6 milyon Euro’yu ayarlamaya çalışsınlar.
Hocam adam iyi topcu rakip alabilir diye ezmeyelim ama bence bunlar sezon sonu o parayi bu adama gommezler gidip garanti bir pivot alirlar dzeko gibi hatay baskani ne kadar yalarsa yalasin fener alamaz

Sanada tercihinede tüküreyim.. al boupendzanı biblo yap

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Böyle birşey demek istemiyorum da bi çapraz bağları kopar sonra görürüm ben bu hatay takımını. Satmadiklarina pişman olup fener de almaz ellerinde patlar aynı konyada oynayan troere mı ne vardı ayağı kırıldı adamın futbol namına birseyi kalmadı

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Insallah bunu da 10 a alir bize atar calimi vasifsiz ali! :)

Boupenza da "fb yi sectim cunku cl de oynamak istiyorum" diyerek zehirli oku atar!

Miğde bulandırmaya başladı artık. Garip bir transfer muhabbetidir gidiyor ve ne hikmetse bunları sezon ortasında yapmakta ısrar ediyorlar. Hani transfer sezonunda olsak eh hadi neyse diyeceğim. Ne heyecanlıymışsınız Fener'e oyuncu vermeye anasını satayım. Durun bir lig oynansın, herkes bir önünü görsün. Bu kadar da belli etmeyin ikili pislik ilişkilerinizi kulüp menfaatlerinin önüne koyduğunuzu.

One season wonder :

1-
Michu-Swansea-City.jpg

2-
32b0493e744e4ff98362cdd75e5b6532.jpg

İlk fotograftaki kim?
Kusura bakma tanımadığım için soruyorum.
Michu renkdaş. 12-13'de Premier League'de 18 gol atmıştı. Adı büyük takımlara gidecek diye anılmıştı. 18 gol attığı sezondan sonraki 2 sezonda 5 golü geçememiş, daha sonrasında da İspanya 3. ligine transfer olmuştu.

Sanki adamların futbolcusuna ilk kez teklif geliyor.. Çok pis işler dönüyor bu transferde..

Hatayın avukatları bakıyorum da bu konuda arazi

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hatayspor'un yönetimindeydi bu açıklamaları yapmış.Basın sözcüsünün yanlış konuştuğunun farkındalar.Basın sözcüsü için gerekeni yaparlar da burda şunu demek isterim.Biz burda sohbetimizi ediyoruz futbol tartışıyoruz mizah yapıyoruz aramızda hak-hukuk yok mu?Hatayspor'dan nefret edin de Hatayspor ve Hatay'a laf edip hakaret etmeyin.Burda Hataylı olanlar da var.Başka takım olsa ben yine aynı düşünürdüm ve daha öncesinde de bu tarz olaylar oldu aynı davrandım.1 basın sözcüsünün lafıyla burda birbirimizi kırmaya gerek var mı?Hak-hukuğumuz güzelce devam etmeli..

Hatayspor'un yönetimindeydi bu açıklamaları yapmış.Basın sözcüsünün yanlış konuştuğunun farkındalar.Basın sözcüsü için gerekeni yaparlar da burda şunu demek isterim.Biz burda sohbetimizi ediyoruz futbol tartışıyoruz mizah yapıyoruz aramızda hak-hukuk yok mu?Hatayspor'dan nefret edin de Hatayspor ve Hatay'a laf edip hakaret etmeyin.Burda Hataylı olanlar da var.Başka takım olsa ben yine aynı düşünürdüm ve daha öncesinde de bu tarz olaylar oldu aynı davrandım.1 basın sözcüsünün lafıyla burda birbirimizi kırmaya gerek var mı?Hak-hukuğumuz güzelce devam etmeli..

Hatay'ı bu konuda bile savunuyorsan seni dışarı alalım istersen. Koç yalakası bir futbol takımını Galatasaray forumunda savunma bir zahmet.

Gönderdiğin twitte de adam öyle bir şey yok demiyor. Sadece bu mal basın sözcüsü yediğimiz bokları ifşa etti diyor. Hala neyini savunmaya çalışıyorsun?

Geri
Üst Alt