Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Hatay'ı bu konuda bile savunuyorsan seni dışarı alalım istersen. Koç yalakası bir futbol takımını Galatasaray forumunda savunma bir zahmet.

Gönderdiğin twitte de adam öyle bir şey yok demiyor. Sadece bu mal basın sözcüsü yediğimiz bokları ifşa etti diyor. Hala neyini savunmaya çalışıyorsun?
Ben kişileri savunmuyorum memleketimin takımını savunuyorum herkes gibi.Dışarı alma konusunda ben yetkililerle de konuştum.Bu tweeti atan Galatasaraylı şu an yönetimde değil.Bu adam da basın sözcüsünden şikayetçi..

Ayrıca bu sene sonu UEFA kulüplerin ekonomik durumlarını inceleyecek 2-3 yılda bir yapılıyor bu. Kesin bişey kimse diyemez çünkü bunların kime ne verdiği tam bilinmiyor. Ama UEFA hepsini eksiksiz görebilir. Yani bilemiyorum ama bana ceza yiyecekler gibi geliyor

boupendza gibi heriflerin tillahını biz aldık. diagne devrede 20 felan atmıştı. kaldı ki juventus görmüş adamdı.

bu çöp yarım sezonluk topçu. evet maçlarını izledim diagneye felan benzemiyor. fakat oynadığı kadar iyi olsa fransada 24 yaşına gelmiş herifi kimse keşfetmemiş mi? gelsin rakipten 10 kişinin defans yapacağı takımlarda oynasın bakayim. künefelerde 10 tane dener ses çıkarmazlar, büyük takımda adamın ırzına geçerler.

mostafa mohamed gibi büyük takım forveti, ne vereceği belli, oyun standartı olan, dominant, genç santraforu 4 milyona bitiriyorsun. bu çöp için 10 mil $ rakamlar konuşuluyor :)

boupendza gibi heriflerin tillahını biz aldık. diagne devrede 20 felan atmıştı. kaldı ki juventus görmüş adamdı.

bu çöp yarım sezonluk topçu. evet maçlarını izledim diagneye felan benzemiyor. fakat oynadığı kadar iyi olsa fransada 24 yaşına gelmiş herifi kimse keşfetmemiş mi? gelsin rakipten 10 kişinin defans yapacağı takımlarda oynasın bakayim. künefelerde 10 tane dener ses çıkarmazlar, büyük takımda adamın ırzına geçerler.

mostafa mohamed gibi büyük takım forveti, ne vereceği belli, oyun standartı olan, dominant, genç santraforu 4 milyona bitiriyorsun. bu çöp için 10 mil $ rakamlar konuşuluyor :)
üstat masallah yine haklisin

bugün kralhandanın oyunu hakkında ne düşünüyorsun xD gerçekten veda etmiş gibiydi...
olur öyle şeyler diyelim.. iyi oynadığı zamanlar muhakkak olacaktır önümüzdeki süreçte.. Ancak şunu da belirteyim bu parayı kesinlikle hak etmiyor. Kalacaksa bile 1-1.5 bandına kalmalı

Transfer döneminde miyiz? Olum lig devam ediyor ne diye oyuncun hakkında böyle birşey söylüyorsun?

Şerefsizzzzz camia Hatayyy

Şerefsizzzzz camia Hatayyy

Sizin bir şopar vardı. Adı neydi Adonis mi? Türkiye'yi dolaşıp Göztepe ye geri geldi!!!

Ayrıca Göztepe lige çıktığında Göztepe ye forum saldırırken İzmir takımı canımız ciğerimiz diyen bendim. Şerefsiz vs. gibi şeyler söylemedim Leğen böyle diyerek ne olduğunu gösterdin.

Bupenza iyi oyuncu yalnız 10 milyon rahat eder Diagne ile alakası yok

Sizin bir şopar vardı. Adı neydi Adonis mi? Türkiye'yi dolaşıp Göztepe ye geri geldi!!!

Ayrıca Göztepe lige çıktığında Göztepe ye forum saldırırken İzmir takımı canımız ciğerimiz diyen bendim. Şerefsiz vs. gibi şeyler söylemedim Leğen böyle diyerek ne olduğunu gösterdin.
Feneri madare eden ekibimizin dostu Göztepe ile Fenerin karısı Hatayı bir tutarsan Gsc forumu sana çok sert cevap verir!!!

bırakın alsınlar

bizim scoutlar bulur daha iyisini 2 3 milyona

Arkadaşlar mevzu 10 m euro ya da oyuncu kalitesi değil.

Sezon devam ederken hatta maç öncesi bu oyuncu hakkında görüşülerek aleni şike yapılmıştır.

Yanılmıyorsam Bou da, "Mesutla oynamak isterim." demişti.

Daha Bjk ve GS maçlarına çıkacakken sen kendi oyuncun hakkında nasıl Fb öncelikli dersin? Taşşak mı geçiyorlar anlamıyorumki.
Evet taşak geçiyorlar. Enayi bulmuşlar yolmak istiyorlar. Oyuncunun piyasasını yükseltmek istiyorlar.

Ben bu adamın o paralara Galatasaray'a transfer olmasını istemem şahsen. Kariyeri boyunca sadece bu sezon çıkış yapmış bir oyuncu için o paralar ciddi risk. Fenerbahçe zamanında bu hatayı Guiza'da yapmıştı. Guiza kariyeri boyunca her sezon vasat performanslar gösterip 1 sezon 27 gol attı diye o dönem 14 milyon euro bonservis ödenerek alınmıştı. 4-5 milyon euro sonraki satıştan pay ile risk alınabilir. Ama 8 milyon euro falan verilmez bu adama.

Geri
Üst Alt