- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Abi Galatasaray forumunda Hatay gibi yavşak (bit yavrusu) bir kulüp nasıl savunulabiliyor yafAdam sanmakla hata etmişiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi Galatasaray forumunda Hatay gibi yavşak (bit yavrusu) bir kulüp nasıl savunulabiliyor yafAdam sanmakla hata etmişiz.
Ben kişileri savunmuyorum memleketimin takımını savunuyorum herkes gibi.Dışarı alma konusunda ben yetkililerle de konuştum.Bu tweeti atan Galatasaraylı şu an yönetimde değil.Bu adam da basın sözcüsünden şikayetçi..Hatay'ı bu konuda bile savunuyorsan seni dışarı alalım istersen. Koç yalakası bir futbol takımını Galatasaray forumunda savunma bir zahmet.
Gönderdiğin twitte de adam öyle bir şey yok demiyor. Sadece bu mal basın sözcüsü yediğimiz bokları ifşa etti diyor. Hala neyini savunmaya çalışıyorsun?
Hakemler ve federasyon bile savunuluyor. Hatay savunulmus çok muAbi Galatasaray forumunda Hatay gibi yavşak (bit yavrusu) bir kulüp nasıl savunulabiliyor yaf
üstat masallah yine haklisinboupendza gibi heriflerin tillahını biz aldık. diagne devrede 20 felan atmıştı. kaldı ki juventus görmüş adamdı.
bu çöp yarım sezonluk topçu. evet maçlarını izledim diagneye felan benzemiyor. fakat oynadığı kadar iyi olsa fransada 24 yaşına gelmiş herifi kimse keşfetmemiş mi? gelsin rakipten 10 kişinin defans yapacağı takımlarda oynasın bakayim. künefelerde 10 tane dener ses çıkarmazlar, büyük takımda adamın ırzına geçerler.
mostafa mohamed gibi büyük takım forveti, ne vereceği belli, oyun standartı olan, dominant, genç santraforu 4 milyona bitiriyorsun. bu çöp için 10 mil $ rakamlar konuşuluyor![]()
bugün kralhandanın oyunu hakkında ne düşünüyorsun xD gerçekten veda etmiş gibiydi...üstat masallah yine haklisin
olur öyle şeyler diyelim.. iyi oynadığı zamanlar muhakkak olacaktır önümüzdeki süreçte.. Ancak şunu da belirteyim bu parayı kesinlikle hak etmiyor. Kalacaksa bile 1-1.5 bandına kalmalıbugün kralhandanın oyunu hakkında ne düşünüyorsun xD gerçekten veda etmiş gibiydi...
Şerefsizzzzz camia HatayyyBeş Para Etmez Spor Medyasının Ocak 2021 Transfer Dönemi Rezilliği
İki senedir böyle bir çalışma yapmayı düşünüyordum. Ama hiçbir zaman fırsatım olmadı. Ama açıkçası iki gündür dönen birbirinden farklı Boupendza haberleri ve her haber sonrası başka duygulara kapılan arkadaşları görünce tüm öğleden sonramı bu işe ayırdım. Bu başlıkta yaz dönemi transfer...www.gscimbom.com
Şerefsizzzzz camia Hatayyy
Feneri madare eden ekibimizin dostu Göztepe ile Fenerin karısı Hatayı bir tutarsan Gsc forumu sana çok sert cevap verir!!!Sizin bir şopar vardı. Adı neydi Adonis mi? Türkiye'yi dolaşıp Göztepe ye geri geldi!!!
Ayrıca Göztepe lige çıktığında Göztepe ye forum saldırırken İzmir takımı canımız ciğerimiz diyen bendim. Şerefsiz vs. gibi şeyler söylemedim Leğen böyle diyerek ne olduğunu gösterdin.
Evet taşak geçiyorlar. Enayi bulmuşlar yolmak istiyorlar. Oyuncunun piyasasını yükseltmek istiyorlar.Arkadaşlar mevzu 10 m euro ya da oyuncu kalitesi değil.
Sezon devam ederken hatta maç öncesi bu oyuncu hakkında görüşülerek aleni şike yapılmıştır.
Yanılmıyorsam Bou da, "Mesutla oynamak isterim." demişti.
Daha Bjk ve GS maçlarına çıkacakken sen kendi oyuncun hakkında nasıl Fb öncelikli dersin? Taşşak mı geçiyorlar anlamıyorumki.