Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı: "Boupendza Fenerbahçe'yi istiyor"

Bu Boupendzanın tipine şekline oyun içindeki hareketlere bakınca baya leş bir karakter görüyorum ben.Yetenekli yetenekli olmasına da sıkıntı çıkarma ihtimali yüksek bir adam.Fener gidip mbappeyi alsa gene faydalanamaz lanetli bir camia o yüzden sıkıntı oluşturmaz bizim için.

Hatayspor'un yönetimindeydi bu açıklamaları yapmış.Basın sözcüsünün yanlış konuştuğunun farkındalar.Basın sözcüsü için gerekeni yaparlar da burda şunu demek isterim.Biz burda sohbetimizi ediyoruz futbol tartışıyoruz mizah yapıyoruz aramızda hak-hukuk yok mu?Hatayspor'dan nefret edin de Hatayspor ve Hatay'a laf edip hakaret etmeyin.Burda Hataylı olanlar da var.Başka takım olsa ben yine aynı düşünürdüm ve daha öncesinde de bu tarz olaylar oldu aynı davrandım.1 basın sözcüsünün lafıyla burda birbirimizi kırmaya gerek var mı?Hak-hukuğumuz güzelce devam etmeli..

Üstelik ortada hiçbir şey yokken. GSC dışında forumda takılmıyorum. Ama bu olay patladiktan sonra diğer forumlara, sözlüğe, Twitter'da bayağı ünlü Galatasaray sayfalarına baktım. Konu bile etmiyorlar. Herkes Fenerbahçe'ye gülüyor. Ne bir nefret ne bir Hatayspor küfrü var. GSC yine her zamanki gibi olmayan şeyler için kaos çıkarıyor. Tıpkı transfer sezonu adı anılan 71 kişinin konu edilmesi ama transfer edilen 4 kişinin son gün konuşulması gibi.

Harika bir fikrim var

Ulkedeki yaklasik 7 milyon suriyeli multeciyi hataya dolduralim ve ozerklik taniyalim, nufuslari suriyeli olacagi icin referandumla da gelemezler bir daha. Kesin cozum. Karsiliginda da zeytindali harekati bolgesini ilhak edelim boylece sinir da kaybetmeyiz alan olarak.

Evet taşak geçiyorlar. Enayi bulmuşlar yolmak istiyorlar. Oyuncunun piyasasını yükseltmek istiyorlar.

Oyuncunun piyasasını yükseltmek için daha ortada konuşmaları gerekmez mi? Adamlar her gün çıkıp "Fenerbahçe çok istiyor. İnşallah Fener alır. Boupendza Fener'i çok istiyor. Diğer takımlarla aynı rakam verilirse Fener'e veririz. Yöneticimiz Fenerli onu kırmayız." Vs...

Ben ömrü hayatımda bu kadar başka bir kulübe yaranmaya çalışan bir yönetim daha görmedim. Hasan Kartal hariç tabii. Onunla kapışıyorlar şu anda hangimiz daha alçalabiliriz diye.

Rize ve Sivas gibi yalaka takımlar yüzünden yeni takımlar gelsin ligimize dedik ama Karagümrük ve Hatay gibi bunlardan daha beterlerini gördük.

Ali koc birligi: alikoc, bjk, basaksehir, kasimpasa, sivas, karagumruk, hatayspor, rize

Karsisinda direnen onurlu kulupler birligi: Gsmiz, goztepe, ts, ankaragucu

her maç kırmızı+penaltı kazanıyorlar hiç sekmiyor. Bakalım o maçta nasıl dogranacağız
Yakında biter o olay. Çünkü Hatayspor tamamen AKP'ye zıt bir takım. Nasıl kollansınlar ki? Bilmeyenler için anlatayım. Hatayspor Başkanı aynı zamanda Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li başkanı Lütfü Savaş. Daha öncesinde adam 2009'da AKP'den Hatay'a belediye başkanı olmuştu. 2014'te AKP Lütfü Savaş'ı aday göstermeyince CHP'ye geçti ve eski adalet bakanı Sadullah Ergin'e karşı seçimi kazanarak AKP'den CHP'ye geçerek Hatay'ı da CHP'ye kazandırmış oldu. Şimdi AKP'nin bu adama kıyak geçmesini bekleyemeyiz. Aktif olarak CHP'de büyükşehir başkanlığı yapan herhangi birisinin başkanlığını yaptığı takım nasıl kollanabilir ki? Sizin aklınız alıyor mu? Benim almıyor.

Evet taşak geçiyorlar. Enayi bulmuşlar yolmak istiyorlar. Oyuncunun piyasasını yükseltmek istiyorlar.
Onu sene sonu yaparsın.

Devam eden sezonda şu açıklamayı yapmak suç unsuru normalde.

Bizim futbolcumuz 3 maçtır oynayamıyor takımından 6 hafta erken ayrıldı diye.

Oyuncuya teşvik primi verilmediğini nerden bilicez bu dakikadan sonra.

Şurada adı geçen Galatasaray olsa medya ayağa kalkmıştı.

Böyle karaktersiz ekiplerin tez vakitte ligten düşmesi dileğiyle. Sonunuz Orduspor gibi olur inşallah. Soktuklarım.

Bu yavsaklar hala suri ligine dehlenmediler mi

Ayrıc Murat Bereket paylaşımı yapılmış. Kendisi aktif yönetici değil, fikirleri de kendisini bağlar.

Aktif basın sözcüsü çıkıp bunları diyorsa o söz camianın sözüdür. Çıkıp kendi kendine de diyemez, başkandan ya da onursal başkandan güven alıyor da söylüyor.

Aynı zihniyet bizden kimsenin Hatayspor'da oynayamayacağını da söyledi.

Galatasaray olunca ağzına geleni söyleyen ama Feneri yalamak için sıraya giren bir yönetim ekibi var.

Hala bunlar üzerine Hatay'ı savunan taraflıdır hatta fenerliden de farkı yoktur.

Bu ne kadar saçma bi muhabbet adamı zorla fenere verecekler. Vermeye ne kadar meraklılar bize gelince tok satıcı kesiliyorlar anasını satim

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü sen Galatasaray olarak transferde açıktan para vermiyorsun ve bu kayıt dışı parayı yöneticileri hüpletemiyorlar. Başkasının 9 milyon euro resmi teklif verip alamadığı bir adamı şikeciler 7 resmi verip aldık diyorsa bu 2 milyon fark birilerinin cebindedir. Fenere adam vermeye can atmalara bir sebep verebildim sanırım.

Geri
Üst Alt