Hatayspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Kim alacak bilmiyorum ama gollü bi mac olcak gibi inşallah sicmayiz ya tamam ya devam

Ardamız geri dönmüş.. Top tutacak ya beyimiz.. Gelsin işini görsün gitsin..

iki kesin yeriz diye söyledim onu ve şimdien yedik. atacak gibide halimiz yok. yıllardır galatasarayı bu sezon kadar aciz ezik güçsüz yavaş gördüğümü hatırlamıyorum.
Balık baştan kokar ayak tenisinden taktik antremana zaman kalmıyor sanirsam

anadolu takımlarının her yabancısı her yerlisi bizim süper!! yıldızlardan hep daha hızlı hep daha güçlü hep daha dayanıklı hep daha fazla koşan oluyorsa takım mühendisliğinden tut antreman kalitesine kadar büyük sorunlar vardır artık görmek lazım bunu.

biz şampiyonluğu bırak ilk üçü bile haketmiyoruz.

anadolu takımlarının her yabancısı her yerlisi bizim süper!! yıldızlardan hep daha hızlı hep daha güçlü hep daha dayanıklı hep daha fazla koşan oluyorsa takım mühendisliğinden tut antreman kalitesine kadar büyük sorunlar vardır artık görmek lazım bunu.

biz şampiyonluğu bırak ilk üçü bile haketmiyoruz.
hatayın 37 yaşındaki sol beki bizim tangocu yumuşak saracchi den daha iyi yuh be yuh. ilk golde top adanadan hataya geldi karşılayamadı bile kimseyede yetişemiyor.

Maç başı ilk 11 belli oldu. Maçın sonucu da belli oldu. Şöyle yazıları başa doğru okuyun ne demek istediğimi anlarsınız. Haftalardır taraftar çıkan 11'e göre sonucun ne olacağını biliyor... Hocanın bu kadroyla olmayacağını bilmemesi vahim!!!

Geri
Üst Alt