ben niye yapayım renktaş, maaşlı eleman yapacak.yap bi kadro rdash
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben niye yapayım renktaş, maaşlı eleman yapacak.yap bi kadro rdash
2 miz de şu an aynı taraftayiz düşmanlık olmamalı aramizdaeril ağızla konuşan biriyle en fazla düşmanımsı olurum
Galatasaray'ın en büyük düşmanı Federasyon falan değil usta.. Bir teknik direktör takımı nasıl sabote edebilir dersini şu anda veriyor Terim.. Erol bunun yanında Guardiola..Daha yeni terim ve arda yüzünden ban yedim sessizce maçımı izleyip gececem.
Kendi egosu icin Galatasarayimizi kurban ediyor renkdas.Galatasaray'ın en büyük düşmanı Federasyon falan değil usta.. Bir teknik direktör takımı nasıl sabote edebilir dersini şu anda veriyor Terim.. Erol bunun yanında Guardiola..
iki kesin yeriz diye söyledim onu ve şimdien yedik. atacak gibide halimiz yok. yıllardır galatasarayı bu sezon kadar aciz ezik güçsüz yavaş gördüğümü hatırlamıyorum.3 atıp 4 yediklerimiz var. Konya ve rize okadar emin olma
YETER ARTIK YETER VALLA YETER !Şener ömer arda
Ya bırak git hoca artık yeter valla bıktık
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Balık baştan kokar ayak tenisinden taktik antremana zaman kalmıyor sanirsamiki kesin yeriz diye söyledim onu ve şimdien yedik. atacak gibide halimiz yok. yıllardır galatasarayı bu sezon kadar aciz ezik güçsüz yavaş gördüğümü hatırlamıyorum.
: )bir futbolcu yüzünden maç gidecekse zaten sahaya çıkmayalım abi imkanlar kısıtlı
hatayın 37 yaşındaki sol beki bizim tangocu yumuşak saracchi den daha iyi yuh be yuh. ilk golde top adanadan hataya geldi karşılayamadı bile kimseyede yetişemiyor.anadolu takımlarının her yabancısı her yerlisi bizim süper!! yıldızlardan hep daha hızlı hep daha güçlü hep daha dayanıklı hep daha fazla koşan oluyorsa takım mühendisliğinden tut antreman kalitesine kadar büyük sorunlar vardır artık görmek lazım bunu.
biz şampiyonluğu bırak ilk üçü bile haketmiyoruz.
heyecan bile yok içimde sekiz yesek umursamayacağım