Haydi Galatasaray'ım... Şampiyonluk Bizim...

Bu sene için çok ümidim olmasa da , bu şekilde dönüşüm ile ışığı görebiliyorum.

Btw son 3 maçta 7 puanımız yenmese ben de ümitliydim ama Altay maçındaki penaltı beni soğuttu tamamen ligden. Çok hata yaptık ama bu kadar kötü olmayı da haketmedik.
Yarın yenersek puan farkının 13'e düşmesine ne diyosun
Ts 1 maç daha kaybetse ikinci devreye 10 puan fark

Sivastapol kuşatmasında atacak kuşumuz kalmayacağından absurd hayalleriniz 24 saat geçmeden suya dusecektir. Malatya'ya gol atamayan bir takımın Sivas'ı yenecegini düşünmek enteresan

z kuşağı beni hep korkutmuştur. yorumlara bakıyorum da şampiyonluğu resmen avrupaya gitmekle bağdaştırmışlar.

Tribünlerde coşacaksın
Kupaları alacaksın
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün

14 senelik bu çile
Bitsin artık bu sene
Sen şampiyon olacaksın
Seni sevmeyen ölsün...

bu şarkıyı cl ye gidelim diye söylemedik arkadaşlar ! kendinize gelin.

@Hakan Akçıl takıma ve fatih hocamıza inandığınız için teşekkür ederim :hat:

Hedef tabi ki şampiyonluk olmalı ama gelir ve Avrupa kupaları açısından yüksek puanlı 2.lik de yeni kurulmuş bir takım için başarısızlık sayılmamalı ...

Bu sene daha gerçekçi hedef olan ikincilik için lige tutunmaya devam etmeliyiz. Trabzonspor’un olası puan kayıpları şampiyonluk şansımızı geri getirebilir. Ama önümüzdeki sene için bu mevcut takımla ve olası birkaç takviye ile fazlasıyla iddialıyız.

FB yi geçip Trabzon un arkasına yapışmalıyız. Sonrasını bekle gör.

Galatasaray'ımızın oyun kurgusu , yapısının artık oturduğunu düşünüyorum. Fatih hocamız kafasındaki denemeleri de bitirerek artık oynaması gereken yapıyı da kafasında tamamladığını düşünüyorum.

Sivas maçıyla birlikte yepyeni bir Galatasaray izleyeceğimize adım gibi eminim.

Allah yar ve yardımcımız olsun , şampiyonluk yolu uzun...
oo hakan abi geldiğine göre dualarla sampiyon yaparız takımı artık :D
sinerji tamamdir şu saatten sonra :D

FB yi geçip Trabzon un arkasına yapışmalıyız. Sonrasını bekle gör.
Başta fb ve bjk varken bize yedirmezler ikinciliği. Tffbnin derdi bizi ligde en kötü konuma düşürmek camiadan kaos yaratmak. Bizim taraftar olarak buna karşı tepki göstermemiz gerekirse TFF'ye yürüyüş vs gibi toplu eylem yapmamız şart.

Başta fb ve bjk varken bize yedirmezler ikinciliği. Tffbnin derdi bizi ligde en kötü konuma düşürmek camiadan kaos yaratmak. Bizim taraftar olarak buna karşı tepki göstermemiz gerekirse TFF'ye yürüyüş vs gibi toplu eylem yapmamız şart.
Öyle bir yedirirlerki, yeterki sen top oyna.

Geri
Üst Alt