Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Bu sene için çok ümidim olmasa da , bu şekilde dönüşüm ile ışığı görebiliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın yenersek puan farkının 13'e düşmesine ne diyosunBtw son 3 maçta 7 puanımız yenmese ben de ümitliydim ama Altay maçındaki penaltı beni soğuttu tamamen ligden. Çok hata yaptık ama bu kadar kötü olmayı da haketmedik.
işte mantıklı bir insanztk yi alip uefa playoff yapalim bari. lig üzeri giremiyoruz uefaya galiba yanlis bilmiyorsam
ztk yi alip uefa playoff yapalim bari. lig üzeri giremiyoruz uefaya galiba yanlis bilmiyorsam
ztk yi alip uefa playoff yapalim bari. lig üzeri giremiyoruz uefaya galiba yanlis bilmiyorsam

oo hakan abi geldiğine göre dualarla sampiyon yaparız takımı artıkGalatasaray'ımızın oyun kurgusu , yapısının artık oturduğunu düşünüyorum. Fatih hocamız kafasındaki denemeleri de bitirerek artık oynaması gereken yapıyı da kafasında tamamladığını düşünüyorum.
Sivas maçıyla birlikte yepyeni bir Galatasaray izleyeceğimize adım gibi eminim.
Allah yar ve yardımcımız olsun , şampiyonluk yolu uzun...
Başta fb ve bjk varken bize yedirmezler ikinciliği. Tffbnin derdi bizi ligde en kötü konuma düşürmek camiadan kaos yaratmak. Bizim taraftar olarak buna karşı tepki göstermemiz gerekirse TFF'ye yürüyüş vs gibi toplu eylem yapmamız şart.FB yi geçip Trabzon un arkasına yapışmalıyız. Sonrasını bekle gör.
Öyle bir yedirirlerki, yeterki sen top oyna.Başta fb ve bjk varken bize yedirmezler ikinciliği. Tffbnin derdi bizi ligde en kötü konuma düşürmek camiadan kaos yaratmak. Bizim taraftar olarak buna karşı tepki göstermemiz gerekirse TFF'ye yürüyüş vs gibi toplu eylem yapmamız şart.