- 25 Nisan 2011
- 20.486
- 13
- 1.088
Abi sen yolla demeyince, kibarca reddettin bizi gibi algıladım ben![]()
Deliğanlıyı göremedik hala :asd22:
Bu arada bugün Duman'a yeni lakap bulduk ; " Dumaijder" (Sneijder hesabı)
Tarçın'a da Tarçınelo düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen yolla demeyince, kibarca reddettin bizi gibi algıladım ben![]()
Az önce hanım elk süpürgesini çalıştırınca feleği şaşan Duman ve Tarçın
![]()
![]()

Bende bi kedi sahiplenicem abi karar verdim , zaten köpek kedi gibi yanına bi arkadaş lazım 2 köpek olmaz , bunlar temiz hayvanlar güzel bi ikili yapıcam. ırk mı önerirsin yoksa tekir alıp bi yavruya iyilik falan mı yapayım ?
![]()
buda duştan bi kare , şimdi Sanchezin garip bi huyu var , telefon gördüğü zaman hemen poz verir , kız kardeşime fotoğraf cekmesini söyledim , direk küvetten cıkıp bu pozu verdi
Fön makinesine gıcık oluyor
onunda videosunu atarım bi ara![]()
Abi ben kopek severim mustakbel esim de kedi besledi daha onceden kedileri sever. Hani evde ikilem olmasin diye sanchezin yanina ufaktan bi yavru atarsam iyi anlasirlar. Zaten bikac ay sonra kediler dogurmaya baslar. Dogru diyosunBence gerçekten sokaktan al. Ama hani bir kedim olsun diye değil yardım etmek için...
Abooov... Tarçın böyle duracak.. Ben banyoda musluğu açıyorum onu yıkayacağımdan falan değil normal elimi yüzümü yıkamak için de evin ta öbür ucuna kaçıp saklanıyor.
Maşallah seninki duruyor![]()

Başlığı gördüğüm an Volkan ayısı aklıma geliyor.
Bu gece köpeğime araba çarptı, olabilir kaza herkesin başına gelebilir fakat kaçmak ne demek ? Nasıl bir ülkeyiz anasını satayım , en az saatte 120 km hızla gelip hayvana carpıyorsun , hiç durmadan gidiyorsun. Ya bende araba olmasa o saatte o halde hayvanla takside almayacak beni. Bu mudur insanlık ? Ülkemden tekrar nefret ettirdiler teşekkür ederim. Hayvan , (pardon hayvan ona çarpıp kaçan) köpeğim arabanın carpmasıyla havaya uctu yere cakıldı. Yerde hareketsiz kaldı , aldım çimene götürdüm orda canlandı bana yürümeye çalıştı, tekrar düştü. Kafası yarıldı , burun kanaması hala durmadı ve risk taşıyor. Vet e getirene kadar ağlamaktan gözlerim kızarmadı morardı resmen. Ama hala o kuyruğunu sallamaya devam ediyor , hala umutlu, utancından benle göz kontağı kuramıyor. Rahat nefes alamıyor.
Tam eniştemin görev yaptığı karakolun önündeki ışıklarda oldu kaza , bana yarın senin plakan ve telefonun gelecek. Ben bu gece uyuyamayacağım o sahne aklımdan cıkmayacak. Ama sen rahat rahat o kafanı yastığa koyacaksın.
Seni bulup senin evinde karının çocuklarının önünde kafanı gözünü kırmayan , aynı hale getirmeyen Atakan'ı cümle alem öpsün diyeceğim budur.
Resim paylaşıp moralinizi bozmayacağım ama benim kalbim çok yaralı bugün. Postum içinde gecen hakaretler için admin ve siz saygıdeğer üyelerden özür dilerim. Rahatlamam gerekiyordu bir parça da olsa rahatladım. Yarın adama ulaştığımda daha da rahatlamış olurum.
Özetle kendi adaletimi kendim sağlayacağım. Çünkü bu ülkede hayvan hakları zayıf işliyor. Avukatla konuştum dava bile açsam olay polisten çıkıp belediyeye aktarılıyor. Kabahatler kanunundan para cezası. Benim içimdeki ateşi söndürmez ben net intikam istiyorum.
@Berke Deniz @Ahmet KOLKOPARAN @Murat Kayanda
Güzel dilekleriniz için teşekkürler , kanama durdu gibi burnu şiş hala burundan darbeyi yediği için.
Beslenme de sıkıntı yaşıyoruz biraz , birazdan veterinere kontrole gideceğiz. Bacaklarda kafatasında ve gövdede alınan röntgenlerde hasar yok çok şükür ki.
Köpeğim oldukça güçlü bunu da atlatacak. Çok şansız doğuyor , annesi tarafından öldürülmeye calısıyor diğer yavrulara süt yetiştirebilmek için , şimdi acımasız bir kaza. Çok çekti çok.
Sabah beni rahatlatan şey mobese görüntüleri oldu. Telefonundan adresine kadar TC kimlik numarasına kadar herşey geldi. Şimdi o arkadaş düşünecek. Çarpıp kaçmak bu işin fıtratında olmamalı insanlara biraz
merhamet biraz taşımadıkları vicdanı yerine getirme zamanı.