- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Geçmiş olsun, insana değer verilmeyen ülkemizde hayvanlara hiç değer verilmiyor maalesef. Vicdanı olmayan bir millet olduk tehlikeli .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Sanchez'den sevgiler...
Çok acı çekti bütün gece burnu kanadı nefes alamadı.Kanamayı durdurduk. Lakin hala ağrıları var. Bacağı biraz sendeliyor veteriner geçer dedi.
Bir daha asla tasmasız bırakmayacağım oğlumu. Acı bir tecrübeyle ders almış oldum.
Biraz daha sakinleşince hatanın büyük kısmının bende olduğunu farkettim. Ama çarpıp durmayarak kaçan vicdansızla hesabımız daha kapanmadı..
![]()
Sanchez'den sevgiler...
Çok acı çekti bütün gece burnu kanadı nefes alamadı.Kanamayı durdurduk. Lakin hala ağrıları var. Bacağı biraz sendeliyor veteriner geçer dedi.
Bir daha asla tasmasız bırakmayacağım oğlumu. Acı bir tecrübeyle ders almış oldum.
Biraz daha sakinleşince hatanın büyük kısmının bende olduğunu farkettim. Ama çarpıp durmayarak kaçan vicdansızla hesabımız daha kapanmadı..
geçmiş olsunBu gece köpeğime araba çarptı, olabilir kaza herkesin başına gelebilir fakat kaçmak ne demek ? Nasıl bir ülkeyiz anasını satayım , en az saatte 120 km hızla gelip hayvana carpıyorsun , hiç durmadan gidiyorsun. Ya bende araba olmasa o saatte o halde hayvanla takside almayacak beni. Bu mudur insanlık ? Ülkemden tekrar nefret ettirdiler teşekkür ederim. Hayvan , (pardon hayvan ona çarpıp kaçan) köpeğim arabanın carpmasıyla havaya uctu yere cakıldı. Yerde hareketsiz kaldı , aldım çimene götürdüm orda canlandı bana yürümeye çalıştı, tekrar düştü. Kafası yarıldı , burun kanaması hala durmadı ve risk taşıyor. Vet e getirene kadar ağlamaktan gözlerim kızarmadı morardı resmen. Ama hala o kuyruğunu sallamaya devam ediyor , hala umutlu, utancından benle göz kontağı kuramıyor. Rahat nefes alamıyor.
Tam eniştemin görev yaptığı karakolun önündeki ışıklarda oldu kaza , bana yarın senin plakan ve telefonun gelecek. Ben bu gece uyuyamayacağım o sahne aklımdan cıkmayacak. Ama sen rahat rahat o kafanı yastığa koyacaksın.
Seni bulup senin evinde karının çocuklarının önünde kafanı gözünü kırmayan , aynı hale getirmeyen Atakan'ı cümle alem öpsün diyeceğim budur.
Resim paylaşıp moralinizi bozmayacağım ama benim kalbim çok yaralı bugün. Postum içinde gecen hakaretler için admin ve siz saygıdeğer üyelerden özür dilerim. Rahatlamam gerekiyordu bir parça da olsa rahatladım. Yarın adama ulaştığımda daha da rahatlamış olurum.
Özetle kendi adaletimi kendim sağlayacağım. Çünkü bu ülkede hayvan hakları zayıf işliyor. Avukatla konuştum dava bile açsam olay polisten çıkıp belediyeye aktarılıyor. Kabahatler kanunundan para cezası. Benim içimdeki ateşi söndürmez ben net intikam istiyorum.
![]()
Sanchez'den sevgiler...
![]()
Sanchez'den sevgiler...
@Atakan Arda
sancez icin uzgunum.
bugun okula giderken yolda yatan kopek gordum. kanlar icerisindeydi ve cansızdı. yola kanları falan sıçramış. muhtemelen araba çarpmış hatta çok hızlı çarpmıştı ya da onu ezmisti. cunku yanina yaklastigimda karni acilmis ic organlari gozukuyodu. oyle gorunce zoruma gitti ne yalan soyleyim cok uzuldum. sonra biraz daha yurudukten sonra aklima siz geldiniz.
muhtemelen cins kopekti. beyaz sus kopegi gibi, bembeyaz, ufak boyda ve kivircik tuyleri vardi
cok feci bi sekilde can vermis olmali insanin içi sızlıyor be
Bişey sorcam bir kedi en çok bıyığının çekilmesindenmi irite olur yoksa kuyruğuna basılmasındanmı?
![]()
Kazadan sonra sanchez bir ara normale doner gibi oldu. Keyfi falan yerindeydi. Bugun bi keyifsizlesti. Durusu falan bi degisti hayvanin. Sanki borsada trilyon batirmis gibi bir ruh hali var. Eski hizli enerjik halini ozluyorum ya
Resimde de yanlis duruyor. Yani sirtinda ki o cikinti neyle alakali anlamadim. Agrisi falan mi var acaba. Vet e tekrar kontrole gidecegiz
Sent from my HTC One
![]()
Kazadan sonra sanchez bir ara normale doner gibi oldu. Keyfi falan yerindeydi. Bugun bi keyifsizlesti. Durusu falan bi degisti hayvanin. Sanki borsada trilyon batirmis gibi bir ruh hali var. Eski hizli enerjik halini ozluyorum ya
Resimde de yanlis duruyor. Yani sirtinda ki o cikinti neyle alakali anlamadim. Agrisi falan mi var acaba. Vet e tekrar kontrole gidecegiz
Sent from my HTC One
Bir "ceza" adı altında insanlara yapılanları görüyorum hemen yanı başımızda içim acıyor,zaten az olan insanlığa inancım yok olmaya yüz tutuyor sonra böyle güzel insanları görüp yaşama sevinci ile doluyorum.Keşke doğamız bu kadar acımasız olmasa...
Bir "ceza" adı altında insanlara yapılanları görüyorum hemen yanı başımızda içim acıyor,zaten az olan insanlığa inancım yok olmaya yüz tutuyor sonra böyle güzel insanları görüp yaşama sevinci ile doluyorum.Keşke doğamız bu kadar acımasız olmasa...
Köpek bile ne kadar değişiyor o ilk an bezmiş,pes etmiş hayvan biraz ilgi ve alaka ile gözlerinin içi gülüyor.Hareket etmeye mecali olmayan hayvan özgüven abidesi olup boyuna posuna bakmadan 3 katı olan arkadaşını havuza sürüklüyor.Muazzam muazzam.