Kopekler icin genelleme yapabiliriz ama ben pitbullar hakkinda 2 kelam etmek istiyorum;
Kopek irkinin en mukemmellestirilmis hali labarotuvar ortamlarinda dna si ile oynanmis bir hayvan pitbull.
Bana 1 sene once birisi pitbull besleyeceksin dese guler gecerdim. Bende onyargi ile yaklasiyordum bu kopeklere.
Pitbullar kopek irkinin 1 tik ustu.
IQ seviyesi diger kopeklere gore dusuk olsada mental ve duygusal acidan cag atlatilmis hayvana resmen.
2 aylikken sokaga ilk ciktigi anda yasadigi tedirginlik halinde bile beni koruma ic gudusu ?
Sanmiyorum diger kopeklerde boyle bir olay oldugunu cunku baska irklarda besledim.
Kotu ellerde kotu bir kopek oluyor pitbull. Dogru fakat asil guzelligi hayvanin ask dolu olmasi. Sahibine asik cenesi 2 ton basan bir hayvanla sahilde yurudugunuzu dusunun
Sahsim adima aslan besliyormus hissi tasiyorum kendimde. Kolay kolay kimse yaniniza yaklasamiyor
Egitimi sevgiyi ve guveni ayni anda verdiginiz zaman bir pitbull ile dostluk yapmamaniz icin hicbir sebep yok
Onyargilari olan insanlara diyebilecegim tek sey pitbulldan degil sahiplerinden korkun.
Dovulen eziyet edilen karanliga kapatilan yedigi ete mamaya aci biber katilan canlinin ruh hali elbet bozulur. Bunlari biri bana da yapsa bende 2 hafta sonra onume cikan ilk canliyi isiririm. Bu herifleri toplumdan temizlemek lazim pitbullari degil !
HTC One cihazımdan gönderildi