Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Geçen akşam Tarçın yanıma geldi. Sev diyor. Ben de tersledim hah dedim Tarçın tam sırası.

10 dk sonra koltukta yatıyordu yanına gittim. Seveyim dedim. Arkasını döndü la bana. Şaka değil. Gerçek. Bi tuhaf hissettim kendimi. 1 saat duvara dönük durdu. :red:

Hahahaha bilirim abi, yapıyorlar öyle tuhaf işler :) mesela benimki de uzun süre ilgilenmezsem, gece kesinlikle uyutmuyor rahatsız ediyor sürekli. Bana kızgınsa kapı aralıklarında ki lastiği söküyor, tuvaletinin kumlarını dışarı atıyor, kabloları koparıyor (5-6 kere USB şarj kablosu almak zorunda kaldım) türlü türlü manyaklıklar peşinde koşuyor :)

Son düzenleme:
Hahahaha bilirim abi, yapıyorlar öyle tuhaf işler :) mesela benimki de uzun süre ilgilenmezsem, gece kesinlikle uyutmuyor rahatsız ediyor sürekli. Bana kızgınsa kapı aralıklarında ki lastiği söküyor, tuvaletinin kumlarını dışarı atıyor, kabloları koparıyor (5-6 kere USB şarj kablosu almak zorunda kaldım) türlü türlü manyaklıklar peşinde koşuyor :)

Hele bazen Duman'ı severken yanıma geliyor. Duman'ı sevdiğimi görünce hani o Türk Filmlerindeki küçük fakir çocuk bakışı vardır ya. Aynen o bakışı atıyor. Arkasını bize dönüp o meşhur oturuşunu yapıyor.
Arada bize kısa bakıp "hıh " dercesine kafasını çeviriyor. Manyak bu kız bizim. :D

11262117_483936361759887_8521154957094434030_n.jpg

Geri
Üst Alt