Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Bizim apartmanda enteresan bir kedimiz var, bu yavruyken alt komşumuz almış beslemiş yalnız genellikle dışarıda duruyor hayvan, yani ev kedisi değil. Yalnız öyle güzel bir hayvan ki bu kadar güzel kedi görmedim ben. Aslan gibi yeleli meleli havalı tüyleri var :) Cins kedi yani belli. Veterinere götürdüğü zaman da söylemişler bu sokak kedisi falan değil demişler.

Geçen de bu komşu geldi elinde yavru bir serçe, yağmur yağınca herhalde yuvasından düşmüş yazık. İşin garibi kuşu kedi bulmuş, ağzına almış, getirmiş kızın önüne koymuş :D Kesinlikle ısırmamış hayvanı, hiç zarar vermemiş. Ben aldım elimdeki kafese koydum aradan 2 dk geçmedi bir tane daha getirdi :D Bu ilkinden bile daha ufak gibi, bu da aynı şekil kedi almış getirmiş ben anlamam bu işlerden sen al şunu diyor gibi kızın önüne bırakmış :D

Bir de öyle meraklı ki kerata biz konuşurken gelip yanımıza oturuyor bizi dinliyor, ben kafesi içeri sokarken arkamdan kafasını uzatıp evin içine bakıyor ne yapıyorum diye. Acayip hayvan.

Bizim apartmanda enteresan bir kedimiz var, bu yavruyken alt komşumuz almış beslemiş yalnız genellikle dışarıda duruyor hayvan, yani ev kedisi değil. Yalnız öyle güzel bir hayvan ki bu kadar güzel kedi görmedim ben. Aslan gibi yeleli meleli havalı tüyleri var :) Cins kedi yani belli. Veterinere götürdüğü zaman da söylemişler bu sokak kedisi falan değil demişler.

Geçen de bu komşu geldi elinde yavru bir serçe, yağmur yağınca herhalde yuvasından düşmüş yazık. İşin garibi kuşu kedi bulmuş, ağzına almış, getirmiş kızın önüne koymuş :D Kesinlikle ısırmamış hayvanı, hiç zarar vermemiş. Ben aldım elimdeki kafese koydum aradan 2 dk geçmedi bir tane daha getirdi :D Bu ilkinden bile daha ufak gibi, bu da aynı şekil kedi almış getirmiş ben anlamam bu işlerden sen al şunu diyor gibi kızın önüne bırakmış :D

Bir de öyle meraklı ki kerata biz konuşurken gelip yanımıza oturuyor bizi dinliyor, ben kafesi içeri sokarken arkamdan kafasını uzatıp evin içine bakıyor ne yapıyorum diye. Acayip hayvan.
Keşke fotoğraf atsaymışsın, güzel hikaye bu arada.

Geçen fotoğrafını çekmiştim de karanlıktı ortam pek anlaşılmıyor.

ME37ra.jpg

d5ApmL.jpg

Uygun ve kaliteli köpek maması arayan renktaşlar bana ulaşabilir. 2 aydır kullandığım ve kendi köpeğim üstünde çok iyi sonuç aldığım yerli üretim bir mama var.İthallerden hiçbir farkı yok. 3te1 i fiyatına. Özelden ulaşırsanız link atarım. Reklam olmasın diye paylaşmıyorum.

Tüylerde belirgin parlama , dışkı ve ağızda koku sorunu ortadan kalktı.

0

Uzun zamandırda paylaşmıyordum, Sanchez in son hali :)

Bir çift muhabbet kuşumuz var. Dişi birkaç ay önce 6 yumurta yaptı, kuluçkaya da yattı ama maalesef bütün yumurtalar boş çıktı.

Abi guzel sallamissin ������������������������

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye la. Bildiğimi söyledim. Bilmediğimi sadece bildiğim kadarıyla bildiğimi söylediğimi de şimdi söyliyeyim.

Zuhahaha Atakan pert. :oley:

Arkadaşlar bir şey soracağım benim muhabbet kuşum var ve mantar hastası iyileşmesi için ne yapmalıyım ve kuşun sürekli alt gagasi uzuyor her zaman kesmek zorunda kalıyorun ACİL

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bir şey soracağım benim muhabbet kuşum var ve mantar hastası iyileşmesi için ne yapmalıyım ve kuşun sürekli alt gagasi uzuyor her zaman kesmek zorunda kalıyorun ACİL

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

#1 veterinere götürmek
#2 muhabbet kuslari (genel olarak: papaganlar) yanliz tutulmaz!

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt