- 4 Aralık 2009
- 14.170
- 10.620
- 2.498
Bizim apartmanda enteresan bir kedimiz var, bu yavruyken alt komşumuz almış beslemiş yalnız genellikle dışarıda duruyor hayvan, yani ev kedisi değil. Yalnız öyle güzel bir hayvan ki bu kadar güzel kedi görmedim ben. Aslan gibi yeleli meleli havalı tüyleri var
Cins kedi yani belli. Veterinere götürdüğü zaman da söylemişler bu sokak kedisi falan değil demişler.
Geçen de bu komşu geldi elinde yavru bir serçe, yağmur yağınca herhalde yuvasından düşmüş yazık. İşin garibi kuşu kedi bulmuş, ağzına almış, getirmiş kızın önüne koymuş
Kesinlikle ısırmamış hayvanı, hiç zarar vermemiş. Ben aldım elimdeki kafese koydum aradan 2 dk geçmedi bir tane daha getirdi
Bu ilkinden bile daha ufak gibi, bu da aynı şekil kedi almış getirmiş ben anlamam bu işlerden sen al şunu diyor gibi kızın önüne bırakmış 
Bir de öyle meraklı ki kerata biz konuşurken gelip yanımıza oturuyor bizi dinliyor, ben kafesi içeri sokarken arkamdan kafasını uzatıp evin içine bakıyor ne yapıyorum diye. Acayip hayvan.
Geçen de bu komşu geldi elinde yavru bir serçe, yağmur yağınca herhalde yuvasından düşmüş yazık. İşin garibi kuşu kedi bulmuş, ağzına almış, getirmiş kızın önüne koymuş
Bir de öyle meraklı ki kerata biz konuşurken gelip yanımıza oturuyor bizi dinliyor, ben kafesi içeri sokarken arkamdan kafasını uzatıp evin içine bakıyor ne yapıyorum diye. Acayip hayvan.