- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kedinize hangi mamaları tercih ediyorsunuz arkadaşlar...
Ben eskiden Champion markası kullanıyordum ; Kare kutu konserve mama. Özellikle balıklı. Ancak fabrikası kapanmış dediler bıraktık.
![]()
Daha sonra da tesadüfen bu mamayı gördüm; Temizmama diye bir marka... Denedim kedilerimde hiç bir sıkıntı olmadı . Gayette memnunlar gibi görünüyor
![]()
Ama kuru mama ise Trendline kullanıyorum.
![]()
7 yaşı geçtiği için artık yaşlı maması alıyorum, Genelde Hills'in tavuklu light kuru mamasını alıyorum, arada sırada (3 ayda 1) Proplan Hairball alıyorum. Haftada 1 kez yaş mama veriyorum, bu da genelde hills'in tavuk ciğer maması oluyor... Çok nadiren de gimpet'in gourmet ödüllerinden veriyorum.
7 yaşı geçtiği için artık yaşlı maması alıyorum, Genelde Hills'in tavuklu light kuru mamasını alıyorum, arada sırada (3 ayda 1) Proplan Hairball alıyorum. Haftada 1 kez yaş mama veriyorum, bu da genelde hills'in tavuk ciğer maması oluyor... Çok nadiren de gimpet'in gourmet ödüllerinden veriyorum.
Ben ikisine yaklaşık 1'er yemek kaşığı civarında yaş mama veriyorum. Ama bugünlerde kestim. Onlara ödül maması gibi geliyor. Yani her gün değil. Olsa olsa en çok 2 günde 1 falan.
Bizimkiler ciğerli,tavuklu falan yemiyor. Balık ve su ürünleri olacak. Yemezler yoksa.
Ayrıca Tarçın'ın inanılmaz kendine bakma yetisi var ev içinde...
2 sene önce eşimin dedesi vefat etti. 5 gün Ankara'da kaldık. 3 kap kuru mama, 3 kap su koydum. Bıraktık gittik Ankara'ya.
Hiç bir sıkıntısız kaldı 5 gün boyunca.
Ne kadar masrafı var bu mamaların abiler
Ne kadar masrafı var bu mamaların abiler
Kuru mama veriyorum ama ayrıca kendim yaptığım böbrek-ciğer karışımı da veriyorum.Kutu yaş mama olarak yine böbrek alıyorum veya yaş balık mamasını da seviyor.Bazen whiskasın konserve tavuk mamasını alıyordum veya küçük kutularda hindi-tavşan eti karışımını alıyordum.