- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Whiskas verdim bir kaç kez. Kustu. İçindeki jöle sanırım yaramadı.
Ayrıca Whiskas'ın zarar verdiği yönünde çok duyum aldım
Kedilerin Mcdonalds'ı diyorlar ona.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etlerin hepsini Sancheze mi verdin
Seveni cokEtlerin hepsini Sancheze mi verdin![]()
rts pitbull beslemek gibi gaflete mi dusuyorsun![]()
Büyüdü de büyüdü itoğlu it
Eğitmeniyle beraber zaman geçirirken ki resmi
rts pitbull beslemek gibi gaflete mi dusuyorsun
Köpeğiyle böbürlenen insanlardan olmadım lakin bu hayvan başka birşey ya.
Pitbull diyip hor görürüz , canavar ve uslanmaz olduğunu düşünürüz lakin öyle değil.
Cuma vaktinden sonra köpeğimle sahilde dolanalım dedik. Kimseler yok hava ciseliyor 10 numara ortam yani
Benim duymadığım bir sesi duyup koşmuş bizim canavar. Nereye diye bende peşinden koşturdum.
Kilisenin arka tarafında 3 adam bir suriyeli kızı sıkıştırmış dövmek mi artık taciz etmek mi istiyorlar naptıklarını anlamadım.
Hemen olaya müdahil olup 3 adamı püskürttü bizim sarı öküz.
Kızda bişeyler dedi gitti anlamadım. Ulan sen köpeksin superman mısın sese koşup insan kurtarıyorsun.
Buda böyle bi anımdı. Tanıdıkca beraber yaşadıkca pitbullumu daha çok seviyorum.
Maşallah de geç![]()
![]()
Pitbull diyip hor görürüz , canavar ve uslanmaz olduğunu düşünürüz lakin öyle değil.
Cuma vaktinden sonra köpeğimle sahilde dolanalım dedik. Kimseler yok hava ciseliyor 10 numara ortam yani
Benim duymadığım bir sesi duyup koşmuş bizim canavar. Nereye diye bende peşinden koşturdum.
Kilisenin arka tarafında 3 adam bir suriyeli kızı sıkıştırmış dövmek mi artık taciz etmek mi istiyorlar naptıklarını anlamadım.
Kızda bişeyler dedi gitti anlamadım. Ulan sen köpeksin superman mısın sese koşup insan kurtarıyorsun.
Buda böyle bi anımdı. Tanıdıkca beraber yaşadıkca pitbullumu daha çok seviyorum.
Maşallah de geç![]()
![]()
Kendinden emin, hiç birşeyi takmayan genius rus tetikçi gibi çıkmışsın Atakan![]()
Sanchez'e saygılar, selamlar.
Benim kendi seçimim değildi pitbull beslemek, hele bu kırmızı burun dedikleri cinsleri görünce yol değiştiriyordum.
Evime getirdi arkadaşım, annesi tarafından atağa maruz kalmıs 20 günlük yavruyu. Ettik ettirdik 14 aylık hale getirdik.
Gaflet derken bu zamana kadar 5 köpeğim oldu. Cocukluktan beri her ırk köpekle 1e1 ilişkim olmuştur.
Sahibinin ağzının içine bakan ve bu kadar sadık bir tür köpek ben daha görmedim Refikcim.
Pitbull'lar gayet güzel , anlaşılması ve komutları algılaması bakımından son derece kolay bir türdür.
Onu avlanırken veya oynarken izlemekte çok zevklidir. Koşuşlarında belgesellerden izlediğimiz çitaların stilini görebilirsin.(kısa bacaklı kırmızı burunlu pitler için)
Max Speed 50/kmh diye biliyorum yani ondan kaçman imkansıza yakın birşeydir.
Sinir kat sayıları diğer kücük ırk süs köpeklerine göre daha yüksektedir. Yani çocuklara tahammülü olan bir ırktır.
Evimde boya badana işleri yaparken bizi 1 günlüğüne misafir eden yakın arkadaşım şuan 1 pitbull sahibiErtesi gün gidip pitbull sahiplenmiş.
Amerika da ailelerin neden en çok tercih ettikleri köpek pitbull araştırmak lazım.
Köpeğin pasaportu ve ID chip i olmak üzere birçok dalga dümeni vardır. Benden koparmak için çok uğraştılar. Her defasında o amigo polis ve zabıtaların suratına köpeğin pasaportunu yapıştırıp '' la ahmet köpeğin bile pasaportu var senin varmı'' gibi aralarındaki banel muhabbeti dinlemek çok güzel oluyor
![]()
Demek istediğim Refikcim eğitim çok önemli. Hayvan içinde İnsan içinde; eğitimsiz insanlar tarafından Türkiye'de yönetildiğimizi unutma.
Eğitim herkese lazım.![]()
Kendinden emin, hiç birşeyi takmayan genius rus tetikçi gibi çıkmışsın Atakan![]()
Sanchez'e saygılar, selamlar.
Maşallah de geç![]()
![]()