Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Benim ki 6 senedir kısır ama farkında değil garibim... Bunu yazarken arkamda ki koltuğun üzerinde çok sevdiği kazağını hallediyor :D

Son düzenleme:
Şimdi birşey yazacağım ama kimse inanmaz biliyorum. Bizim duman karnı acıkınca anlaşılır bir şekilde "mama" diyor...

Tarçın ile de bir insanla anlaşır gibi anlaşabiliyorum. Bazen maç izlerken geliyor yanıma yatıyor. maçın tam en hararetli yeri;
" Hadi Tarçın git kaloriferin üzerine yat. Şu maçı rahatça izleyeyim "diyorum. ama en ufak ne ittirme ne de onu kovalayacak bir hareketim oluyor. Sadece söylüyorum.
Tarçın hafifçe mırıldanarak gidiyor kaloriferin üzerine yatıyor.

Tarçın balkona çıkmak isteyince gelir resmen kapıyı açmamı ister. Açarım gider hava alır biraz. Sonra insan gibi kapıyı tıklar. Açarım kapıyı içeri girer.
Girerken de adeta teşekkür eder gibi paçama sürünür. Sonra gider yerine yatar.

B-93jEDXEAAleuL.jpg

3538d20ffbd9b3479ee257047afeafef.jpg

Benimkiler daha yavruyken.. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

@
B. Arda Aycan abi sen tıraş ettiriyor musun? Ben her haziran'da tıraş ettirmek zorunda kalıyorum, tüyleri anormal uzuyor ve kendisi de rahatsız oluyor.

Son düzenleme:
Kaç haftadır evdekilerle konuşuyoruz. Ama bir fırsat bulupta traş ettiremedik. Aslında niyetimiz var. Çok dökülüyor tüyleri.
Özellikle Tarçın çok tüy döküyor. Duman sanırım Avrupa kısa tüylüsü. Onda çok sorun yok. Ama Tarçın cidden acayip döküyor.Tarıyoruz ama kar etmiyor.

uploadfromtaptalk1425165768439.webp

Yanlis hayvan besliyorsunuz yanlis :)

Mahallede kediler toplu terapi gormeye basladilar hahaha :D

Kedi ve hurdaci avcisi Sanchez

HTC One cihazımdan gönderildi

Ben köpek de besledim ama iş için çok seyahat ediyorum ben, çok zor öyle bir durumda köpek.

Abi köpek güzel ya , şöyle izah ediyim evime girmeyen hayvan yoktur. (2011 de kardeşim para biriktirip yavru nil timsahı almıştı tasma takıp parkta falan gezdiriyordu o derece )

Su yılanından tut gecko keltenkelesine kadar her hayvanı evimde misafir etmişimdir.

Lakin ki kırmızı burun pitbullar bir başka oluyor :asd:

uploadfromtaptalk1425228638976.webp

Bugun sahilde sucuk ekmek cay yaptik bizim oglanla. Yine muthisti :)

HTC One cihazımdan gönderildi

Bizim Tarçın ve Duman ;
(eskilerden)

proxy.jpg

Bizim Duman... Manyak. Öyle yatılırmı kızım, topla kendini :D

Gerçi sabahtan beri oyun oynayınca yoruldu zahar.. :asd22:

Az önce yakaladım hemen çektim fotoğrafını...

20150302_213336.jpg
20150302_213347.jpg

Geri
Üst Alt