Benim için çok önemli bir soru soracağım ,
Cadde üzerinde çıkmaz bir sokakta depo içinde malumunuz APT Rednose köpeğimi besliyorum.
Depomda 40 bin TL'ye yakın farazi ürün var. Hem hayvanımı sevdiğim için hemde depomdaki ürünleri korusun diye orada tutuyorum.
Bugün yan apartmandan bir dallama evladı ben depoyu temizlerken(haftasonları depo temizliği yapıyorum koku vs için.) Tam deponun önüne bağladım köpeğimi
Geldi '' bu köpeği burdan al çocuklar korkuyor'' diye çıkıştı. Bende sen kimsin a.. ? dedim. Neyse şikayet edeceğini falan söyledi. O sırada Sanchez hissiyatlı bir hayvan olduğu için adama havlamaya başladı.( Sanchez net olarak o adamdan daha zeki )
Şimdi sorum şu , güvenlik amaçlı apartmandan bağımsız bir yerde köpeğimi besliyorum. Zabıta falan gelip alabilir mi ?
Aşı karnesi , yurtdışı için çıkış pasaportu bile var.
Zaten Sanchez görebileceğiniz en sosyal Pitbulldur. Kediden dayak yiyen pitbull mu olur
Ve yakında Bayrampaşa Çevik Kuvvetin köpek eğitmeni Kubilay amir tarafından polis köpeği eğitimide alacak.
Yani onu yerinden göndermeye çalısan adamdan daha eğitimli bir canlı olacak.
Zabıta köpeğimi depodan çıkartma mı ister mi ? Depoda köpeğimi beslemem yasak mıdır ?