Hayvanlar Alemi Bilgi ve Paylaşım Başlığı

Sen beni Erman'la karıştırdın yahu Erman'ın tarzı o...

En sevdiğim köpek cinsi :) kar yağdığında ne mutlu oluyordur o...

Cidden bu başlıkta, Ozan'ın dediği gibi eziyet konularına girmeyin, insanın yaşam enerjisi yok oluyor.

Ankara'da iken kışları inanılmaz mutlu oluyordu. Özellikle kar yağdığında ''Mühye'' taraflarına götürüyordum, tozu dumana katıyordu. Bir oraya bir oraya nasıl koşuyordu anlatamam. O halini izlemek bile ayrı bir keyif yahu.

Bu konuda benim de yardımım dokunabilir Mehmet Bey :D

Daha önce 300 Lt'lik bir malawi tank kurulumum vardı. Tek bir malawi türünü koloni olarak beslemiştim. Koloni olunca daha keyifli oluyor yavru alma imkanı da oluyor :) Bir sonra ki kurulumumda büyük ihtimalle Tanganyika gölünden bir ciklit türü düşünüyorum. Büyük bir ihtimalle aşağıdaki videoda olan Tropheus Kasakalawe türü olur :) Özledim Akvaryum hobisini yakın zamanda bu hobiye tekrardan dönüş yapabilmeyi umuyorum :D

https://www.youtube.com/watch?v=XbYs7PssKqk

Burada akvarist arkadaş cama yapışan tablet yemleri verirken fırsattan istifade balıkları sevebiliyor ama bu hobide genelde böyle bir yakınlaşma söz konusu olmaz çünkü aşırı olduğu zaman balıklar rahatsız olur strese girer. Yani akvaristlik güzel birşeydir lakin kedi köpek gibi kucağına alıp sevemezsin öyle can sıkıcı bir tarafı var malesef :red: Uzaktan sevmek en iyisi lakin güzel bir akvaryum dekor tasarımı ile bu sosyal ve son derece hareketli olan canlıları izlemesi çok keyiflidir tavsiye ederim :)

Ufak çapta bi akvaryumum vardı , birgün kafama esti su kaplumbağası aldım. İçindeki bütün balıkları yedi. Tek başına imparatorluk kurdu. O gün bugündür kaplumbağaları çok severim :asd:

Kılçıksız da olur güzel güzel :D

Bak şimdi yaptığın iş mi. ;(

palamut_tava2.jpg

Sen beni Erman'la karıştırdın yahu Erman'ın tarzı o...

En sevdiğim köpek cinsi :) kar yağdığında ne mutlu oluyordur o...

Cidden bu başlıkta, Ozan'ın dediği gibi eziyet konularına girmeyin, insanın yaşam enerjisi yok oluyor.
Neymiş benim tarzım lütfen detaylı olarak deklare edin Mehmet Bey biz de bilelim öyle değil mi :D :D

Ankara'da iken kışları inanılmaz mutlu oluyordu. Özellikle kar yağdığında ''Mühye'' taraflarına götürüyordum, tozu dumana katıyordu. Bir oraya bir oraya nasıl koşuyordu anlatamam. O halini izlemek bile ayrı bir keyif yahu.

Mühye köyü köpek kaynıyor, sıkıntı oluyor muydu diğer köpeklerle ? Ayda bir gidiyorum mühye'de ki barınağada oradan biliyorum. Allah bilir hazır gitmişken iki tek'te atıyorsundur :) güzel yerler var orada.

Son düzenleme:
Neymiş benim tarzım lütfen detaylı olarak deklare edin Mehmet Bey biz de bilelim öyle değil mi :D :D

Seninle tartışmak zor ve yorucu bir iş sevgili Erman, affına sığınarak bugünlük müsade istiyorum :D konuyu kara delikler'den tut, antik romaya kadar çekebilme ihtimalin, beni düşündürdüğü kadar korkutuyor da :)

Ufak çapta bi akvaryumum vardı , birgün kafama esti su kaplumbağası aldım. İçindeki bütün balıkları yedi. Tek başına imparatorluk kurdu. O gün bugündür kaplumbağaları çok severim :asd:
İyi halt etmişsin bravo :D Büyük balık olsa hadi zarar veremez kolay kolay ama ufacık balıkların yanına koyduysan afiyetle götürmüştür tabi ne bekliyorsun ki :D

Seninle tartışmak zor ve yorucu bir iş sevgili Erman, affına sığınarak bugünlük müsade istiyorum :D konuyu kara delikler'den tut, antik romaya kadar çekebilme ihtimalin, beni düşündürdüğü kadar korkutuyor da :)
Vallahi yalan değil var öyle bir ihtimal :D O yüzden seni anlayabiliyorum. Zor adamımdır doğrudur :asd22: Şunun şurasında GSE mikseriyiz fena karıştırırız adamı hamdolsun :D :D

Mühye köyü köpek kaynıyor, sıkıntı oluyor muydu diğer köpeklerle ? Ayda bir gidiyorum mühye'de ki barınağada oradan biliyorum. Allah bilir hazır gitmişken iki tek'te atıyorsundur orada :) güzel yerler var orada.

Yok hiç sıkıntı olmadı. Bir kaç kere tehlikeli yakınlaşmalar oldu ama dikkati elden bırakmadığın zaman sıkıntı yaşamıyorsun. Köpeğin karakteri ile de alakalı tabi. Bizimkisi sağ olsun haza beyefendi, hiç bir komutu ikiletmez :D İki tek kısımını da doğru tahmin ettin :D

balık demişken bir anımı anlatayım , sene 2004 alaska'ya balık fabraikasında çalışmaya gitmişiz.Ben sandım takılacak öyle , iş hem pis hem yorucu , günde min 15 saat maksimum aralıksız 25 saat çalıştığım oldu.Ama ağır işler hep..

Neyse orda kral somon balığı mangal partisi vermişlerdi , bira döküyorlar arada mangala amerikanlar.Orda yediğim somon balığının tadı inanılmazdı.

Benim için çok önemli bir soru soracağım ,

Cadde üzerinde çıkmaz bir sokakta depo içinde malumunuz APT Rednose köpeğimi besliyorum.

Depomda 40 bin TL'ye yakın farazi ürün var. Hem hayvanımı sevdiğim için hemde depomdaki ürünleri korusun diye orada tutuyorum.

Bugün yan apartmandan bir dallama evladı ben depoyu temizlerken(haftasonları depo temizliği yapıyorum koku vs için.) Tam deponun önüne bağladım köpeğimi

Geldi '' bu köpeği burdan al çocuklar korkuyor'' diye çıkıştı. Bende sen kimsin a.. ? dedim. Neyse şikayet edeceğini falan söyledi. O sırada Sanchez hissiyatlı bir hayvan olduğu için adama havlamaya başladı.( Sanchez net olarak o adamdan daha zeki )

Şimdi sorum şu , güvenlik amaçlı apartmandan bağımsız bir yerde köpeğimi besliyorum. Zabıta falan gelip alabilir mi ?

Aşı karnesi , yurtdışı için çıkış pasaportu bile var.

Zaten Sanchez görebileceğiniz en sosyal Pitbulldur. Kediden dayak yiyen pitbull mu olur :asd:

Ve yakında Bayrampaşa Çevik Kuvvetin köpek eğitmeni Kubilay amir tarafından polis köpeği eğitimide alacak.

Yani onu yerinden göndermeye çalısan adamdan daha eğitimli bir canlı olacak.

Zabıta köpeğimi depodan çıkartma mı ister mi ? Depoda köpeğimi beslemem yasak mıdır ?

Cadde üzerinde çıkmaz bir sokakta depo içinde malumunuz APT Rednose köpeğimi besliyorum.

Depomda 40 bin TL'ye yakın farazi ürün var. Hem hayvanımı sevdiğim için hemde depomdaki ürünleri korusun diye orada tutuyorum.

Bugün yan apartmandan bir dallama evladı ben depoyu temizlerken(haftasonları depo temizliği yapıyorum koku vs için.) Tam deponun önüne bağladım köpeğimi

Geldi '' bu köpeği burdan al çocuklar korkuyor'' diye çıkıştı. Bende sen kimsin a.. ? dedim. Neyse şikayet edeceğini falan söyledi. O sırada Sanchez hissiyatlı bir hayvan olduğu için adama havlamaya başladı.( Sanchez net olarak o adamdan daha zeki )

Şimdi sorum şu , güvenlik amaçlı apartmandan bağımsız bir yerde köpeğimi besliyorum. Zabıta falan gelip alabilir mi ?

Zaten Sanchez görebileceğiniz en sosyal Pitbulldur. Kediden dayak yiyen pitbull mu olur :asd:

Ve yakında Bayrampaşa Çevik Kuvvetin köpek eğitmeni Kubilay amir tarafından polis köpeği eğitimide alacak.

Zabıta köpeğimi depodan çıkartma mı ister mi ? Depoda köpeğimi beslemem yasak mıdır ?
Köpeğin eğitim sertifikası ve aşı karnesi kimliği olduğuna dair bir yazı as ,mal bir zabıta gelip zehirli et atması, yaparlar bu serefsizler bilirim.Polis eğitimi olduğunu belgelersen korkar yapamazlar.

Kimliği karnesi aşısı olan hayvan hak maliki olan yerden atılaMaz. Deponun önünde senin tapulu arazinin sınırlarını öğren bence.

gTJUxIo.jpg
bizimkiler istanbulda,ardanın yatağı buna kaldı. Kendisi girmiş hınzır. Normalde izin vermiyoruz ama nasıl olsa yıkanacak. .

Sanchez memur mu olacak ? Normalde tasmalı köpeğe kolay kolay bir şey yapmazlar ama işte burası Türkiye, bunların sağı solu belli olmaz.

Sanchez memur mu olacak ? Normalde tasmalı köpeğe kolay kolay bir şey yapmazlar ama işte burası Türkiye, bunların sağı solu belli olmaz.

polis köpeklerine eğitim veren bi memur abiden rica ettik ilgilenecek. yakın koruma ve alan koruma eğitimi alacak.

sokakta köpek istemezük diyen davardan daha iyi eğitimli olacağı kesin abi :asd:

Köpeğin eğitim sertifikası ve aşı karnesi kimliği olduğuna dair bir yazı as ,mal bir zabıta gelip zehirli et atması, yaparlar bu serefsizler bilirim.Polis eğitimi olduğunu belgelersen korkar yapamazlar.

Kimliği karnesi aşısı olan hayvan hak maliki olan yerden atılaMaz. Deponun önünde senin tapulu arazinin sınırlarını öğren bence.

Melih'in önerisi yerinde. Normal şartlarda zaten işlemi Huzur ve Sükunla ilgili yönetmelik kapsamında yapıyorlar. Orada da açık açık aşı ve kayıt şartı koşuluyor. Aşısı ve karnesi varsa zaten dokunmaları mümkün değil. Ha kendini bilmezin birisi çıkar ve şikayet eder. Gelirler, bakarlar köpeğin bütün belgeleri tamam döner giderler. Ama burası Türkiye. Başına bir şey gelmesini istemiyorsan. Bir dikkat tabelası as bence de. Orada aşılarının tam olduğunu ve karnesinin olduğunu belirt. Mülkü koruma amaçlı olarak orada bulunduğunu ve bunun eğitimini aldığını da not düş. Netice de bu ülkede hayvan besliyorsan tedbirli olmak zorundasın.

Geri
Üst Alt