Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Cocugun daha mevkisi bile belli degil. Ne oynadigi belli degil. Gencler'den Ahmet Yilmaz daha iyi, illaki bir genc alacaksak.

Ama o bile cöp transfer olur

Ne alakasi var ki ? Mevkisi belli degilmis alman altyapilarinda cocuklara defansif bir oyuncuysa mevki olarak belirlemezler gelecegini defansif olarak her yonunu gelistirier.Adamlar bu planlamanin en iyisi.Ozan tufanin alt yapisini bilmiyorum ama benzer bir egitim aldigi belli.Bu guzel bi ozelliktir

bu terimin kafasını yaşamak istiyorum. acaba birbirinin yedeği olacak 6 tane beki bir arada oynatarak neyi düşünüyor. adam olmasa tamam derim ama bunların yerine oynayabilecek uğur demirok, ömer, olcan adın falan var yani.

Sol bekler:

Hakan Balta

İshak Doğan

Caner Erkin

Sağ bekler:

Gökhan Gönül

Ozan Tufan

Tarık Çamdal

Kaleci-GG-Semih-Egemen-Caner-Topal-Nuri-Oğuzhan(Hakan-Selçuk-Alper)-Arda-Mevlüt-Burak oynarız gibi resmi maçlarda.

Suana kadar Mevlüt'ün buldugu pozisyonlari ne Burak ne Umut bulabilirdi. Neden mi? Cünkü top ayaklarina gelir gelmez kayip ederlerdi.

Mevlüt mutlaka alinmalidir. Ama bi yabanci forvet de sart. Ah ulan, Burak'la uzatmak bize cok pahaliya patlayacak.

Yoo Burak gayet her mac 2 3 net pozisyon buluyor.Ayrica abd nin bu defansina Burak daha cok poz. bulurdu.Mevlut su anda rezil oynuyor.Mevlut de her topu kaybetti bugun.Lutfen kendi oyuncumuzu bu kadar itin gotune sokmayalim.

cingıl bels

Oguzhani alan bjk li kimse helal olsun la adama.Bu cocugun bikac eksigi var onlarin ustune gidilirse cok iyi oyuncu olucak belli

bu arada dunya yildizi stoperlerimiz dany ve chedjou dunyanin siradan ucuz takimlardan kamerunda yedekte :)

masallah yonetimimize, bu iki kazma stoperi simdi nasil satacagiz

Topal tarzi adamlardan kurtulmadikca bizden bir halt olmaz.

$

Gidip yine devsirme stoper yapmaya calisiyor, benim bildigim bu Ozan sagbekte oynar, ne alaka simdi stoperde?

Defansta lider eksik, orta saha da daha hizli adamlar lazim, Selcuk ve Nuri ikiside cok yavas ve birbirine benzer tipte oyuncu. He bide Oguzhan var o bunlardan daha da yavas.. Boyle 3'gen olmaz..

Yukarda bir renkdaşda demiş adam bildiğin bonservis tarzı Bişey olmadığı için ülke takımını kulüp yapıyor. Takımda 5-10maç oynamş adam oynuyor

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur

Gökhan Ömer Semih Caner

Nuri Selcuk

???? Hakan Arda

Burak

budur iste.​

Hakem berbat.

Tarık buysa kalsın. Sabri daha iyi vallahi.

Ishakıda beğenmedim bu macda.

Selçuk bu arada kendini toparlamış. Yeni zamlı sözleşmenin etkisi?

Mevlüt iyi ama sniper değil. 9 bucuk nummara gibi bir şey.

Oğuzhan iyi ama biraz daha hızlı oynaması lazım.

Nuri her zamanki gibi oynuyor sadece işde pro oyuncu kafası olarak. Görevimi yapayım gerisi tın.

Extra-risk arasan yok nuride.

Bu takımın başına her geçen hayaller kuruyor.

Ulan bu milli takım, bölgelerinde en iyiler kimse onları çağırırsın.

Bizimki milli takımda adam yetiştiriyor.

Adam yetiştirmeyi geçti. Sanki reklam ajansı, piyasaya oyuncu pazarlamaya çalışıyor. Oyuncuların birçoğunu olmayacak saçma sapan pozisyonlarda, fantastik görevlerle oynatıyor. Futbolcular o kadar rehavet içinde ve fütursuz ki topu ayağına alan, takımı gole taşımak yerine kendi Youtube videosuna ekleyecek yeni bir hareket yapmanın peşinde. Böyle bir maçın, her ne kadar dostluk karşılaşması olsa dahi, ülkeler bazında prestij meselesi olduğunu kimsenin hatırlamaya niyeti yok gibi. Haliyle, bu denli lagar bir teknik adamın sahaya süreceği futbolcuların mesuliyet ile mücadele etmeleri, beyhude bir beklentiden öteye geçemez.

Topal tarzi adamlardan kurtulmadikca bizden bir halt olmaz.

$

Yapma Namık, Topal olmadan takım top kazanamıyor rakibin ayağından. 3 hazırlık maçında da tespitim bu yönde. Hatta Ozan'ı ön liberoya alınca İrlanda maçında biraz top kazanabildik. Evet Topalsız daha etkin hücum yapıyoruz ama bana göre bizim gibi stoperleri olan takıma Topal şart.

Mesela Egemen de lazım bence. Ömer-Semih-Hakan hepsi birbirinden yumuşak oyuncular. Stoper dediğin şöyle bir adama kendini hissettirecek. Bir omuz filan atacak. Topal ve Egemen sertlik katar. Arda, Caner, Nuri, Oğuzhan gibi isimler kalite.

Turkiyedekiler baksin ne guzel ooghh gel keyfim gel

gurbetcilerin anasini aglatmaya devam edin aferin

Yapma Namık, Topal olmadan takım top kazanamıyor rakibin ayağından. 3 hazırlık maçında da tespitim bu yönde. Hatta Ozan'ı ön liberoya alınca İrlanda maçında biraz top kazanabildik. Evet Topalsız daha etkin hücum yapıyoruz ama bana göre bizim gibi stoperleri olan takıma Topal şart.

Topal stoper oynayabilir ona OK ama bir seyleri asmak istiyorsak boyle oynamayi ogrenmeliyiz artik. Hucum anlaminda cok eksik kaliyoruz ve bu potansiyelde orta sahalarimiz da var. Nuri-Selcuk-Alper veya Oguzhan orta saha hattinda israr etmek lazim. Ucuncu adam sikinti tabi.

$

Topal stoper oynayabilir ona OK ama bir seyleri asmak istiyorsak boyle oynamayi ogrenmeliyiz artik. Hucum anlaminda cok eksik kaliyoruz ve bu potansiyelde orta sahalarimiz da var. Nuri-Selcuk-Alper veya Oguzhan orta saha hattinda israr etmek lazim. Ucuncu adam sikinti tabi.

$

Dediğim gibi arkadaki stoperler mesela Varane-Pepe olsa önlerinde Topalsız oynanır. ama arkadaki oyuncular ortasahadan daha yumuşak adamlar:) Mesela benim stoperdeki ilk adamım Egemen olur yanına Semih ya da Ömer'den birini koyarım. Sen ne dersin stoperlere?

Geri
Üst Alt