- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
Recep bırak bu işleri![]()
Nurideki cevheri bi ben göremiyorum :-(
tAp@tALk xD
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep bırak bu işleri![]()
Cocugun daha mevkisi bile belli degil. Ne oynadigi belli degil. Gencler'den Ahmet Yilmaz daha iyi, illaki bir genc alacaksak.
Ama o bile cöp transfer olur
Suana kadar Mevlüt'ün buldugu pozisyonlari ne Burak ne Umut bulabilirdi. Neden mi? Cünkü top ayaklarina gelir gelmez kayip ederlerdi.
Mevlüt mutlaka alinmalidir. Ama bi yabanci forvet de sart. Ah ulan, Burak'la uzatmak bize cok pahaliya patlayacak.
Bu takımın başına her geçen hayaller kuruyor.
Ulan bu milli takım, bölgelerinde en iyiler kimse onları çağırırsın.
Bizimki milli takımda adam yetiştiriyor.
Topal tarzi adamlardan kurtulmadikca bizden bir halt olmaz.
$
Yapma Namık, Topal olmadan takım top kazanamıyor rakibin ayağından. 3 hazırlık maçında da tespitim bu yönde. Hatta Ozan'ı ön liberoya alınca İrlanda maçında biraz top kazanabildik. Evet Topalsız daha etkin hücum yapıyoruz ama bana göre bizim gibi stoperleri olan takıma Topal şart.
Topal stoper oynayabilir ona OK ama bir seyleri asmak istiyorsak boyle oynamayi ogrenmeliyiz artik. Hucum anlaminda cok eksik kaliyoruz ve bu potansiyelde orta sahalarimiz da var. Nuri-Selcuk-Alper veya Oguzhan orta saha hattinda israr etmek lazim. Ucuncu adam sikinti tabi.
$