Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Zırtarapatorun istatistigi bozuldu.

Ulan ben böyle bişey görmedim anti ft cisiniz diye milli takımın başarısızlığını mı isteyeceksiniz

Bizim dengimiz olan Kosova maçı hariç diğer maçlarda rakipler hep ezdi bizi şansa bala kazandık.

Hakan gecen maclara göre çok hata yapıyor. Goldeki hatasıda hata pastanın çileği oldu

mu5a3yvy.jpg
. Bu bizim bir topçumuz. Tanıyan?

Ulan ben böyle bişey görmedim anti ft cisiniz diye milli takımın başarısızlığını mı isteyeceksiniz

Oynasınlar kim desteklemiyor ? Hadi ABD'yi yensinler ? Daha bunun Almanya'sı var Portekiz'i var Brezilya'sı var, Belçika'sı var. Honduras'ı Kosova'yı yendik diye göbek mi atalım ?

Bahaneler başladı. Adamlar yoğun tempoda antrenman yaparak hazırlanıyorlar daha yorgun olmalılar bizimkiler JBlerini yayarak tatil yapıyor. Her sene aynı bahaneler eski kafa spikerler.

yav manciniyi biz burda çoğunluk olarak destekledik,sonra hata yaptı,sabrettik..hatalarını daha da üsteleyince küfür bile ettik.ama yeni sezonda bizim hocamız olmaya devam edicek.şimdi bu terim kim oluyo da bizim hocamızla dalga geçiyo?biz severiz,söveriz de sen kim oluyon ulan satıcı?

İstikrarsiz kadrolar ve sistemsiz taktiksiz futbol ile başarılar (?) diliyorum.

Geri
Üst Alt