Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Bu takımla, bu kanalla hele hele melih denen bu spikerle çekilmez bu elemeler.

Adamın sesine lig tv'de katlandığımız yetmiyor bi de milli maçları anlatıyor.

yalniz bugün baya kebap yedim he simdi de üstüne buz gibi kakao iciyorum :redface-13:

Hakan leş ve ötesi 7

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dikkat ettim de amerikalilar fatoh terimi hic cekmedi sanki degil mi? Macta yok mu

Ulan ben böyle bişey görmedim anti ft cisiniz diye milli takımın başarısızlığını mı isteyeceksiniz

Adam kendi işini ciddiye almıyorsa başarısızlığını istesen de istemesen de sonuç değişmeyecektir. Sıfıra sıfır, elde var sıfır. Genel müdürler almıyor bunların aldığı maaşları. Gövde gösterileriyle, bin bir vaatle gelip çörekleniyorlar o koltuğa. Yok şöyle değiştireceğiz, böyle geleceğin takımını kuracağız. ABD'de teknik namına bir şey neredeyse yok. Sıfıra soldan veya sağdan, nereden istersen oradan yakınsıyor. Bizim elimizde teknik kapasitesi çok daha yüksek bir kadro var ama sonuç ne? Leş ve sorumsuz bir top tepmece, faciaya varan bireysel defans hataları... Bütün bu tablodan sonra eleştiri yapmamamız mı bekleniyor? Gidin kumda oynayın.

Mac sonu terim aciklamalari: guzel bir macti ve bazi eksiklerimizi gorduk bunlari en kisa zamanda giderecegiz cocuklarima guvenim tam allahin izni ile euro 2016 ya en iyi sekilde hazirlancaz.

Not edin.

Bu arada eskiden beri söylediğim bir şey vardı: " Galatasaray iyiyse Milli takımda iyidir"

Fenerin aldığı yerli oyuncular ortada. Caner hariç hiç biri pozisyonunun en iyisi değil. Fenere gelmeden önce öyleysede şimdi değil.

Galatasaray'ın neden önünün kesilmek istediğide ortada. Eğer bu iyileri toplarsa milli takımında değişilmezi olacaklar.

Milli takım+Galatasaray Lig+Galatasaray Avrupa = minimum 40-50 maç garantisi. O futbolcu zirve yapar. Takımda zirve yapar.

Geçmişte bu görüldü. O zaman da Galatasaray'ın önünü kesemezsiniz.Bu yüzden o hale gelmeden bu işi halletmelisiniz.

Yani o futbolcular Galatasaray ile buluşmamalı.

Hele birde günümüz parasal futbolunda bunu yapmak kariyerden ziyade parayı düşünen futbolcular ile daha kolay.

Ulan bir kere de yeni döneme başlarken her maç kemik bir kadro oynasa olmayacak ha her maç 31 değişiklik ile hazırlık mı olur. Oyuncu yetiştirme kulüplerin ve genç milli takımların işi olduğunu anlayacak zeka yok.

Her gelen deniyor bir de. Biri de demiyorki arkadaş benim işim sürekli oynayan bir 11 yaratmak. Başarılı zamanlarda mesela Terim 2. döneminde Bülent Korkmaz ve Hakan Ünsal'ı kadro dışı bırakmıştı ama ona rağmen milli takıma gidiyorlardı. Milli takım başka birşey. Bunu anlamak gerek artık.

Geri
Üst Alt