Hazırlık Maçı | ABD 2-1 Türkiye | M.S | 1 Haziran | Show TV

Hakan balta jersey'deki niggalarla ot içip öyle çıkmış maça adamın kafa 1 milyon.

Kaos futbolu diye bir terim yok la literaturde zaten. Biz cikardik iste Terimin ozgun futbolunu tanimlamal icin.

$

Şu Olcay fln bu Ahmet Ilhan kazmasından iyi. Ligde 1 golü vardı bu sene. Buna rağmen milli takımda oynuyor

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

6-0ı önledi onur hocaya sorsan bulduklarımızı atamadık der ah Fatih hoca ah

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hazır herkes burdayken tatava yapmayın küfrünüzü basın geçin.

BpEanT5IUAAgbij.jpg

beni birisi dogrulasin ,yanlis hatirlamiyorsam amerika milli takima 1995 kurulmus dogrumu.

Altidore gibi vasat bir forvet JB geçiyor defans ile. Milli takım oyuncuları üflesen yere düşecek. Az biraz sebze yiyin.

Aynen abi q7 topu attı herif.

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde bu adamı hayatta istemem sınır olmasa, ama bu kadar rezilce bu kuralı destekleyen kuş tayfasına inat almak demek rakibinin en iyi olduğu yerden vurmak demek.

Şu an en formda Türk oyuncu kim desen bu ligde söyleyebileceğin tek isim nerede ise.

Duygusal biriyim ama ilk defa olmayacak dua'ya amin diyorum Nevriye'den sonra.

Insallah bizde seneye Koray oynarda su Balta yi ilk 11 de fazla gormeyiz..

Sırf ft başarısız oldu diye sevinenler var diyorsun. Olayın ft ile alakası yok. Kendi adıma konuşacak olursam ben asla sevinmem, hem de milli takım mağlup iken. Mağlubiyet haklı sebeplerden dolayı gerçekleştiyse üzülürüm, eğer durum bizim şımarıklığımızdan kaynaklı ise sinirlenirim. Olan olay gözler önüne serili, ortada iğrenç bir futbol var. Tepki bunadır. Yani mutlu değilim, bilakis sinirliyim. ABD ve Türkiye normal şartlarda kabili kıyas olmamalı. Türkiye gevşekliğinden, ABD ise sadece futbolun doğrularını yapmaya çalıştığı için, tekniği kısıtlı olsa dahi, maçın sonucu bu şekilde. Genelleme yapmadan önce oynanan futbolu izleyin. Olayı ft savaşına dönüştürmeyin, rica ediyorum.

Ben ft ile ilgili bişey söylemedim ki yanlış anlaşıldım ft yi istediğin kadar eleştir istediğini söyle banane biz de memnun değiliz oynattigi oyundan milli takımın durumundan ama dediğin gibi ya üzülüyoruz ya sinirleniyoruz kalkıp hahahah ft nin başında olduğu takım gol yedi diye sevinmiyoruz milli takım her şeyden önce gelir bunu söylemeye çalıştım ama anti ft ci arkadaşlar gocundu galiba

niye 69?az degil mi,adam en az iki yüz senedir amerika da yasiyorlar..hatta bir ara ülkenin resmi dili almanca mi ingilizce mi olsun diye kavga cikmis.(rivayet)..

Hocam yazdığını anlayamadım , ben Almanyadaki ABD işgal kuvvetlerinden bahsediyordum 1945 ten beridir oradalar malum .

Geri
Üst Alt