Gungor Teber
Parçalı Üye
- 19 Ekim 2009
- 3.854
- 6
- 1.148
Hakan balta jersey'deki niggalarla ot içip öyle çıkmış maça adamın kafa 1 milyon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu takım ispanya fransa almanya ingiltere italya vb takımlardan biriyle oynasın yiyecegi min gol 5
Şu Olcay fln bu Ahmet Ilhan kazmasından iyi. Ligde 1 golü vardı bu sene. Buna rağmen milli takımda oynuyor
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
UEFA yı deden mi aldı![]()
Aynen abi q7 topu attı herif.
Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sırf ft başarısız oldu diye sevinenler var diyorsun. Olayın ft ile alakası yok. Kendi adıma konuşacak olursam ben asla sevinmem, hem de milli takım mağlup iken. Mağlubiyet haklı sebeplerden dolayı gerçekleştiyse üzülürüm, eğer durum bizim şımarıklığımızdan kaynaklı ise sinirlenirim. Olan olay gözler önüne serili, ortada iğrenç bir futbol var. Tepki bunadır. Yani mutlu değilim, bilakis sinirliyim. ABD ve Türkiye normal şartlarda kabili kıyas olmamalı. Türkiye gevşekliğinden, ABD ise sadece futbolun doğrularını yapmaya çalıştığı için, tekniği kısıtlı olsa dahi, maçın sonucu bu şekilde. Genelleme yapmadan önce oynanan futbolu izleyin. Olayı ft savaşına dönüştürmeyin, rica ediyorum.
niye 69?az degil mi,adam en az iki yüz senedir amerika da yasiyorlar..hatta bir ara ülkenin resmi dili almanca mi ingilizce mi olsun diye kavga cikmis.(rivayet)..
Altidore gibi vasat bir forvet JB geçiyor defans ile. Milli takım oyuncuları üflesen yere düşecek. Az biraz sebze yiyin.
beni birisi dogrulasin ,yanlis hatirlamiyorsam amerika milli takima 1995 kurulmus dogrumu.