Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

senede 2 mac adam dövsün emreye tekme atsın diye donku besliyoruz bunu ben dahil herkes destekledi

Hoca belhanda ile seri yi oyuna alsa farklı olabilirdi...

Şaka bir yana seri de ikinci bir elano vakası seziyorum

Her sene 3-4t ane scout transferi yapilmadigi surece sampiyonlar liginde basari gelmez. Bunlardan 2 si tutsa ve enaz 15 milyon eurodan satsan kaynak yaratirsin. 10 tane transfer yaptik, toplasan hepsini 2 tane saglam topcu etmez. Ucuz etin yahnisi bu kadar.

Sene sonu yine sampiyon oluruz. Ancak tek amacimiz bu olmamali

ziraat kupasına süper kupaya harbiden seviyonuz mu yav

O kupa icin cocugunu kesecek fenerliler vardir rengo, ne yaptin.

Ha daha birkac gun once super kupa ile ligin en buyuk kupasini alan takim (en buyuk cunku lig sampiyonunun kupa sampiyon/finalistiyle karşılaştığı mac) Italyanin orta sira takimindan 4 yemesi ayri bir tez konusu.

Üçlü orta saha 4-3-3 olabilir.

Seri-Dos-Belhanda
Feghouli-Falcao-Babel

Seri soft kalıyor.

Orta sahada nitelik olarak yeterli değilsek nicelik yönünden çoğalmalıyız. Bakayoko olmuyorsa Josef'i alalım.

çoğu zaman deplasmanda rakibin açılış maçı tarzındaki hazırlık maçlarına gidenler bu mağlubiyetleri alıyor dünyanın her yerinde. şu bomboş maçlar üzerinde büyük büyük makro tespitler okumak tam buzdolabı taşıma hissi veriyor insana

Yangın yapmamak, ama gerçekleri de görmek lazım.

İnşallah hoca takımın önüne bu maçı koyar teker teker hataları izlettirir, çalıştırır. İşi ciddiye almazlarsa CL deki rakiplerin forvetleri bu kadar salak goller kaçırmaz.

Bir de umarım Seri sadece formsuzdur, gamsız değildir. Daha agresif yırtıcı bi oyuncu bekliyordum

Dün Sivas'ı izledim taş gibi top oynadılar.Anadolu takımları özellikle deplasmanda kolay lokma değiller artık.Burun kıvırdığın Kasımpaşa 30m'lik satış yapıyo

Alakasi yok. Berbatlar onlar da.

Bizim lig temposuz. O yuzden kazanabiliyoruz. Avrupada her takim tempolu. Fio gibi gecen sene kumede zor kalan takim bizi pas pas etti. CL hayal. Defans kotu ama sebebi Donk ve Seri berbat, Naga, Linnes, Mariano daha da berbat.

Merkez savunmaya aşırı yük bindi

Donk
Nagatomo
Mariano
Diagne
Mitroglu
Linnes

Yani 6 yabancı yollanmali. Abdurrahim 2-3 kisi gidecek, 2-3 kisi gelecek dedi ama yetmez. Yukaridaki 6 kisi GS da oynayacak tempoya sahip degiller.

Aslında Seri de eklenebilir de herifi daha yeni kiraladik.

Sol bek varsin Omer Bayram la Emre oynasin.

Sağ bek Sener ile bir tane asil sag bek alinsin. 6 ve 8 alinsin. Seri yedek olsun.

Onyekuru kiralansin , Falcao gelsin. Bir de scout transferi olsun santrafora.

Yoksa isimiz cok zor.

Geri
Üst Alt