Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.414
- 3.993
senede 2 mac adam dövsün emreye tekme atsın diye donku besliyoruz bunu ben dahil herkes destekledi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akhisar macidami hazirlik maciydi?
Bize yüklenen florentinaya yüklenmiyomu kendimizi kandiriyoruz moralim bozuldu iyi geceler herkeseTakımın durumu rezil umuyorum ki yüklenen kondisyon yüzündendir.
yav ne ağır yüklenmesi . city ve liverpool'da sezon başı kampı yaptı onlar niye makina gibi oynuyor?
Takım İyi değil kesinlikle ama biraz zaman vermek gerekir.Takımın durumu rezil umuyorum ki yüklenen kondisyon yüzündendir.
seri bugün 8 oynadi, son bi kac dakika 6ya gecti, hücumda hic yoktu.Seri yerinde oynamıyor hocam. Çok yazık ediyor ona Fatih Hoca.
ziraat kupasına süper kupaya harbiden seviyonuz mu yav
Yapma ya tüh napıcaz şimdi.
çoğu zaman deplasmanda rakibin açılış maçı tarzındaki hazırlık maçlarına gidenler bu mağlubiyetleri alıyor dünyanın her yerinde. şu bomboş maçlar üzerinde büyük büyük makro tespitler okumak tam buzdolabı taşıma hissi veriyor insana
Merak ediyorum bugun biz bayernle oynasaydik ne olurdu acaba ?taşşak geçtiğimiz fener reale 3 tane soktu
ziraat kupasına süper kupaya harbiden seviyonuz mu yav
Dün Sivas'ı izledim taş gibi top oynadılar.Anadolu takımları özellikle deplasmanda kolay lokma değiller artık.Burun kıvırdığın Kasımpaşa 30m'lik satış yapıyo
Zamaninda Meunier asamoah alacaktik bambaska futbol izlerdik suan50 kere yazdım
SAĞ BEK SOL BEK