- 18 Temmuz 2009
- 82.052
- 239.661
- 5.263
Kaç tane orta boşa gitti, birine ikisine vururdu en azından.Falcao gelince ne degisecek ? Forveti topla bulusturamadiktan sonra.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç tane orta boşa gitti, birine ikisine vururdu en azından.Falcao gelince ne degisecek ? Forveti topla bulusturamadiktan sonra.
Teknik ekipte diyorsun yani.İsterseniz tüm 11i baştan aşağı yenileyin isterseniz mbappe messi ronaldoyu getirin bu takım yine böyle oynar. Şampiyon olmaz demiyorum bu arada rahat şampiyon olur ama böyle oynar. Eldeki kadro gayet yeterli ve sahaya yansıyanın 10 katı üzerinde kapasiteye sahip, sıkıntı başka yerde.
O kadar orta olsun abi birakta. Takim gercekten topu ileri tasiyamiyor ve asiri yavas ataga cikiyoruzKaç tane orta boşa gitti, birine ikisine vururdu en azından.
Su haliyle seri 6 da 8 veya nerde isterseniz oynasin bu tempoyla 11 de asla oynayamaz donka vurdumduymaz diyorduk bu adamdami vurduymaz acaba diye dusunmeye basladim
Adam yanindan geciyor seyrediyor sanki zorla getirmisler oylesine bir mac yapip gidicek arkaya 2 kante koysan seri anca oynar
Bize onyekuru lazım tempo lazım bu takıma emre morla beraber çok iş görür.
2 aydır Falcao ile zaman geçireceklerine 6 numara ve bek alınsaydı bu problemlerin büyük cogunluğu olmazdı.
Maalesef öyle.Teknik ekipte diyorsun yani.
8 i de yanlis almisiz bence !![]()
yahu biz taraftariz hadi ismine aldandik diyelim yonetimin aldanma sansi varmi eger seri bu performansin 3 4 tik uzerine cikamazsa biz kimi alirsak alayim orta sahadan bir bok olmazMerak ettiğim acaba böyle olduğunu bilerek mi aldık? Yoksa sadece isme mi aldandık?
Bizim sonumuz olur bu orta saha.
Deplasmanlarda dağılmanın en büyük sebebi o. Kaybettiğimiz dep maçlarına bakın takım genişliği had safhada ve stoperle santrafor arası min 60-70m. Böyle sahaya yayılma mı olur. Bekler zaten götünden soluyor, ne sanıyor acaba hoca cafuyla carlos mu var beklerdeKondisyon yüklemesinden dolayi takimin hali böyle demek de net bir sekilde kolaya kacip yeni bahane üretmek bana kalirsa.
Bütün kulüpler yapiyor yaz kamplarinda o yüklemeleri. Bizim takim cok suursuz ve kopuk futbol oynuyor, en büyük etken bu.