Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Bence köpek gibi eksiklikler bas bas bağırıyor ama teknik ekibin bunu görmek istediğini sanmıyorum. Geçen seneden 2 değişiklik var hepi topu bu kadar fark olmaması gerekir.

1-Ciddiyet yok takımda
2-Bekler rezalet yani boşa heyecan aramaya gerek yok.
3-Forvet alınacak tamam hadi
4- TAKTİK denen şey yok bizde topu alan 2 kere stop etmeden pas vermiyor

Bu maçtan öncede nettide şimdi artık kesinlikle bek lazım bu takıma.Mariano bitik,japon iyi değil.linnes cl için yetersiz.Orta sahaya adam lazım kesinlikle.Bakayoko gelirse toparlarız o bölgede.Donk,seri aşırı yumuşak kalıyor.

Eksiklikler bir an önce tamamlanır inşallah.Daha sonra takım oturur diye düşünüyorum.Aksi halde beklentimiz büyük

bi kac dkdir gol yemiyoruz diye mackolik bozuldu sandim

megersem mac bitmis

yoksa daha yerdi bunlar

Lig standardinin uzerinde top oynuyoruz. Ligimizin en kaliteli takimiyiz. Sampiyonlar liginde averaj takimi olmamiz cok normal cunku Turkiye liginin durumu ortada.

..................Babel - Falcao
........................Feghouli
....Belhanda Seri Bakayoko Emre Mor
.......Marcao Luyindama Ozornwafor
........................Muslera

3-4-1-2
Şuan ancak böyle bir kadro iyi oynayabilir. İsterseniz stopere başkasını yazın diyecem de birini almayız daha 12 milyon para verdik sonuçta o adamlara. Hem bana ileride düzelecekler gibi geliyor. Ama beklerden hayır gelmez.

çoğu zaman deplasmanda rakibin açılış maçı tarzındaki hazırlık maçlarına gidenler bu mağlubiyetleri alıyor dünyanın her yerinde. şu bomboş maçlar üzerinde büyük büyük makro tespitler okumak tam buzdolabı taşıma hissi veriyor insana

Ben kondisyon konusunda çok kötümser değilim, Prandelli sezonu gibi olacak yani öyle düşünüyorum. Oyuncular yüklemenin faydasını sonradan alıyorlar. Şu an sezon başı, tatilde yiyip içip gelen topçulara bu yükleme fazla gelmiş olabilir muhtemelen. Birkaç hafta sonra mermi gibi olurlar ama bunların periyotlaması falan var işte, şimdi kondisyoner gibi konuşmayayım da bu konularda baya eğitim aldım o yüzden söylüyorum:d Senin şimdi yaptığın yükleme belki 1 ay sonra asıl yüzünü gösterecek tamamen.

Geri
Üst Alt