Uğur Uzunoğlu
Aslan Üye
- 1 Eylül 2009
- 8.282
- 3.958
- 2.248
Hazırlık maçını ciddiye alıp burada saçma sapan yorum yazanları okuyunca insan futboldan soğuyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14Acaba biz Bayernle maç yapsak şu halimizle kaç yerdik?
Topu ayağında 5 saniye bekletip geriye oynamaca1,5 senedir bu takim ne oynuyor biri bilen varmi?
Dursun geri gelsin mi Dion - like
15 tane giren oyuncudan 3 tane iyi adam cikaramazsinYangin tayfaaaaa![]()
![]()
sakin olun la uc mac sonra ovguler dizeceksiniz onbes tane adamin girip ciktigi macta ne olacak ,hayirlisi diyelim ala agiz nasil olsa adam hadi iyi geceler
Forvet alacaz diye ortasahayı boşaltılar. Ndaye, fernando, onyekurunun yerini dolduramadk. Seri beklenen katkıyı yapamadı şimdiye kadar. Donk geçen seneden bile kötü durumda. Biz CLye hiç çıkmayalım bana kalırsa.2 aydır falcao peşinde koşan yönetim ve buna tek kelime etmeyen teknik heyetimizede pes diyorum senin eksiğin falcaomu ?
Akhisar macidami hazirlik maciydi?Hazırlık maçını ciddiye alıp burada saçma sapan yorum yazanları okuyunca insan futboldan soğuyor.
Su postlar cok cahilce biliyormusun bunlari 4 yemeden once yazacaksij tek macla nereye ne lazim anlasilmaz