Hazırlık Maçı | ACF Fiorentina 4-1 Galatasaray | MS | 11 Ağustos | Spor Smart

Takımın durumu rezil umuyorum ki yüklenen kondisyon yüzündendir.

55te açtım maçı. Defansta bir laubalilik vardı sanki. Rahat rahat geldiler. Ligde bence gol atabiliriz ama savunma kısmını çözmemiz lazım. Seri yapı olarak Fernando'nun alternatifi değil. Orta saha biraz zayıf kaldı gibi, Donk'la ne kadar olur bilemedim.

MI 5 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hazirlik maci da olsa fark yemek hic hos degil. Oynadigin takim da öyle aman aman bir takim da degil

ağır yüklemeden kaynaklı bir yorgunluktur umarım bu, faydasını lig başlayınca alacağımız ama tersi yaştan kaynaklanıyorsa bittik biz

Muslera 3 net çıkarmıştır en az
Bizim gol kaleci hatasi
1 tane organize atagimiz var mı ben goremedim

Takım savunması cok kötü.İdmanda ne calısıyor bu takım.Dag bayır kosmayla olmuyor demekki.Doymusluk var birazda belliki.Takımda 10 tane transferde yapsan baska bisey eksik.Koskoca Galatasarayın bi futbol stili olmaz mı.En büyük eksikliklerden biri de ortaya karakter koyacak lider yapida hic oyuncumuz olmaması.Takımda skora isyan edecek bi tane adam yok.Eskiden mac kaybedince futbolcular mahcup olurdu simdi daha soyunma odasindan storyler atilmaya baslaniyor.

Itiraf edelim seri geldiğinde forumun yüzde 80 ni adamı tanımıyor duyduğu yorumlardan çıkarım yapıyordu yabancı yok aramızda şimdi :D

Ben Seriyi kacimiz izlemistir cogumuz adami tanimiyoruzdur ve surdan burdan bilgilerle havaya girdik diye burdan yazinca, renktasin biri beni burda futbol cahili olarak lanse etmişti. Hala ayni yerdeyim. Birakin cahil kalayim.

ağır yüklemeden kaynaklı bir yorgunluktur umarım bu, faydasını lig başlayınca alacağımız ama tersi yaştan kaynaklanıyorsa bittik biz

yav ne ağır yüklenmesi . city ve liverpool'da sezon başı kampı yaptı onlar niye makina gibi oynuyor?

Şu an oynanan futbol asla Fatih Terim oyunu değil. Fatih Terim oyunu ilk 15 dk rakip sahaya yığar rakibi boğar mutlaka bir gol bulur daha sonra topa sahip olur 2. Golü bulur sonra oyun rolantiye döner. Maalesef şu an ya Babel ya Feghouli kanatlarından birisinden vazgeçip hareketli çalım atan bir adama geçiş yapmamız lazım.(Emre Mor harici)

Geri
Üst Alt