Hazırlık Maçı | Avusturya 6-1 Türkiye | MS | 26 Mart | TRT Spor

Euro 2020 öncesi bizi gizli favori olarak gösteriyorlardı sonra sonu hüsran oldu.

Şimdi de Arda, Kenan, Can yüzünden yine epey pohpohlanma oldu son haftalarda. Umarım yine benzer bir hüsran yaşamayız Euro'da.

Taraftar gazıyla falan bari gruptan çıkabilsek en azından.

Yok üstadım, ana renk tonları da daha açık olacak imiş, ama dediğim gibi Nike kadar koyu değil sadece yine cırtlak renkler olmayacak.
Paylaşılan bir resim vardı orada renk tonları aynı gözüküyordu. Detay renklerinde de daha açık olacak diye gösteriyordu o resimde ona göre söylüyorum. Her neyse çıkınca göreceğiz artık.

Ortasaha rotasyonu berbat hepsi durağan temposuz heriflerden oluşuyor biraz İsmail hareketli Berkan bile fark yaratır şunların arasında

Ulan ülke futbolunun geldiği yer bak 3 sanki 3 gündür götümüzde bok tutup taşlaşmış gibi resmen.

Kimsenin kafası maçta değil.

ben diyorum ilk önce calhanoglu kesilmeli bu takimdan, milli takimda oynayamiyor, takim kimyasi uyusmuyor

kadro secimi sacma ve yanlis

ilk önce yazacagin adamlar:

arda, semih kilicsoy, kerem, baris, mert günok, abdülkerim, kaan ayhan, ferdi

digerlerini tamamla

O bahsettiğin detay renkler için sanırım yoksa aynı renk tonları kullanılmaya devam edecek.
Şöyle bir örnek var mesela Puma ile tonlar. Her rengin ilk olanı ana ton, ikinci olanları ise detay tonu için. 24/25 sezonu için olan tonlar. Bir de söylenildiği gibi, beklenti siyah detaylı- iki parçalı bir forma. Armayı siyah görebiliriz yine, geçen sezon olduğu gibi.

Arda da biraz zeka varsa hergun angelottiden birseyler kapmaya çalışması lazım o adamın elinde gelişirse gelişirse yoksa Enes gibi avrupada boş boş dolanır
Her maç bireysel show olayından vazgeçmesi lazım en basta

Geri
Üst Alt