Umut Konac
Sarı Üye
- 27 Şubat 2017
- 289
- 124
- 403
Macar nekadar kotu takim oldu bugun belli oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin hocan mı okan burukHocamızı rahat bırakın
2senedir rekorlari alt ust eden hocayi begenmeyen sen mi bana futbolu ögreteceksin? Git curling falan yorumla senSana futbolu ogretecegim. Tabi İsveç'te buz hokeyi filan izlemekten futbola uzak kalmissin
Paylaşılan bir resim vardı orada renk tonları aynı gözüküyordu. Detay renklerinde de daha açık olacak diye gösteriyordu o resimde ona göre söylüyorum. Her neyse çıkınca göreceğiz artık.Yok üstadım, ana renk tonları da daha açık olacak imiş, ama dediğim gibi Nike kadar koyu değil sadece yine cırtlak renkler olmayacak.
Hamza hocam geri dönsün ozaman.2senedir rekorlari alt ust eden hocayi begenmeyen sen mi bana futbolu ögreteceksin? Git curling falan yorumla sen
Kale Boş olsaydı daha az gol yerdikAvusturya kaleyi bulan şut 6 gol 6
Şöyle bir örnek var mesela Puma ile tonlar. Her rengin ilk olanı ana ton, ikinci olanları ise detay tonu için. 24/25 sezonu için olan tonlar. Bir de söylenildiği gibi, beklenti siyah detaylı- iki parçalı bir forma. Armayı siyah görebiliriz yine, geçen sezon olduğu gibi.O bahsettiğin detay renkler için sanırım yoksa aynı renk tonları kullanılmaya devam edecek.
Verdiğin örnek abes olmuş zira Hamza hoca rekor falan kırdığını görmedim. Okan Buruk'n oynattığ futbolda gayet zevkli bana göre.Hamza hocam geri dönsün ozaman.
Futbol zevk oyunudur. İşkence oyunu değildir bunu ogren
senin kudurmanı izlemek yeterince zevkliHamza hocam geri dönsün ozaman.
Futbol zevk oyunudur. İşkence oyunu değildir bunu ogren