Hazırlık Maçı | Avusturya 6-1 Türkiye | MS | 26 Mart | TRT Spor

Merih'i avrupa sampiyonasina götürmek maclara 2-0 geride baslamak demek.
Yunus, cakma Ismail gibi oyuncularin milli kadroda yeri yok. Katkidan cok zararlar. Kerem böyle devam ettigi sürece onunda yeri yok bence.
Bunlardan ziyade forvet yok, yoksa benmi yalnis biliyorum. Cenk gitsin mini golf oynasin.

Şöyle bir örnek var mesela Puma ile tonlar. Her rengin ilk olanı ana ton, ikinci olanları ise detay tonları için. 24/25 sezonu için olan tonlar. Bir de söylenildiği gibi, beklenti siyah detaylı- iki parçalı bir forma. Armayı siyah görebiliriz yine, geçen sezon olduğu gibi.

Evet buna benzer yatay olanı vardı bu resmin ana ton Nike'taki ile aynı kod olacak diye de yazmışlardı sanki.

Merih'i avrupa sampiyonasina götürmek maclara 2-0 geride baslamak demek.
Yunus, cakma Ismail gibi oyuncularin milli kadroda yeri yok. Katkidan cok zararlar. Kerem böyle devam ettigi sürece onunda yeri yok bence.
Bunlardan ziyade forvet yok, yoksa benmi yalnis biliyorum. Cenk gitsin mini golf oynasin.
İsmail mutlaka takımda olmalı olacak da. Fizik gücü olmayan oyuncular ezim ezim eziliyor böyle rakiplere karşı. Barış - İsmail bu takımın dinamizm merkezi olacak.

Nesi zevkli yav. Korkulu rüya goruyoruz. Anladım ki siz benle kafa yapıyorsunuz Hasan Bey
Oynattığı futbolu izlemesi gayet zevkli. Pres ve hızlı hücum ritmi tutturduğumuzda saçma sapan pozisyonlar kaçırılmadığında görüyoruz. Eksikleri var mı? Var. En başta oyunu tutmada yeterince iyi değil. Oyunu tutmamız gereken anlarda saçmalıyoruz genelde.

Kovacan yeni kalecimiz olmalı. Kafası rahat değil bize gelsin düzelir

He ama tabi muslerayla sözleşme yenilenmeli gelecekse yedeğe gelsin

Oynattığı futbolu izlemesi gayet zevkli. Pres ve hızlı hücum ritmi tutturduğumuzda saçma sapan pozisyonlar kaçırılmadığında görüyoruz. Eksikleri var mı? Var. En başta oyunu tutmada yeterince iyi değil. Oyunu tutmamız gereken anlarda saçmalıyoruz genelde.
Oyunu tutsa Rus ruleti gibi maç yapmasa laf etmem zaten. Fazla risk aliyor

Kovacan yeni kalecimiz olmalı. Kafası rahat değil bize gelsin düzelir
images (21).webp

Merih, Cenk falan işi yok bu takımda. Macaristan maçı sonrasında yazmıştım, Arda ve Hakan aynı anda olmaz bu oyuncu grubunu göz önüne alınca. Zaten forvet de yok takımda.

Geri
Üst Alt