Hazırlık Maçı | Avusturya 6-1 Türkiye | MS | 26 Mart | TRT Spor

Evet buna benzer yatay olanı vardı bu resmin ana ton Nike'taki ile aynı kod olacak diye de yazmışlardı sanki.
Bu şablonu mu diyorsunuz acaba üstadım? Eğer öyle ise bu ilk örnek ile aynı renk tonlarının farklı şeması, yani Nike tonlarından biraz daha açık tonların olduğu. Dediğim gibi, anımsadığım kadarıyla Nike ile kullanılan tonlardan daha açık olacağı bilgisi idi benim, tabi yanılabilme ihtimalime şerh koymalıyım.

Cenk, Merih ve Müldür' ün bu takımda hiçbir surette yeri olmamalı. İyi oynadığı milli maç hatırlamadığım Salih ve fena dağılmış haldeki Uğurcan' ı da bunlara ekleyebiliriz. Bu kadar defolu adamı hiçbir takım kaldıramaz.

İdeal kadromuzla bu Avusturya takımı bir resmi maçta rakibimiz olsun isterim. Çok farklı bir hikaye olacağından eminim...

Eksiksiz TD yok gibi hocam en azından bize gelebilecekler arasında. Klopp, Guardiola veya bu seviyede adamlar getirilemeyeceğine göre.
Bu sene şampiyon olalimda seneye artık doğru transferlerle. İyi bir oyun anlayisiyla rahat maçlar izleyelim. En azından ligde

Bu şablonu mu diyorsunuz acaba üstadım? Eğer öyle ise bu ilk örnek ile aynı renk tonlarının farklı şeması, yani Nike tonlarından biraz daha açık tonların olduğu. Dediğim gibi, anımsadığım kadarıyla Nike ile kullanılan tonlardan daha açık olacağı bilgisi idi benim, tabi yanılabilme ihtimalime şerh koymalıyım.

@Hasan Bekir Nike ile farkını görmek için:

Aynen, işte fazla abartılan ortalama bir herif.
Karpuzcu Zapatayi gördüm bunda

images (11).webp

Ben maçı izlemedim ama bu Avusturya epey iyi takım oldu Rangnick geldikten sonra.

Euro'nun sürpriz takımı olabilir.

ben diyorum ilk önce calhanoglu kesilmeli bu takimdan, milli takimda oynayamiyor, takim kimyasi uyusmuyor

kadro secimi sacma ve yanlis

ilk önce yazacagin adamlar:

arda, semih kilicsoy, kerem, baris, mert günok, abdülkerim, kaan ayhan, ferdi

digerlerini tamamla
Sen niye sürekli oynamaya çalışan adamlara karşı nötürsün yav. :asd:
Hakana ayak uydurabilecek onu tamamlayacak 2 tane herif koysalar belki çeyrek final yaparsın, herifi denklemden çıkarıp ezim ezim ezilerek sidik zoruyla grup 3.sü olacak takımı mı kuralım.

Aynı adam italyayı hoplatırken niye milli maçta kötü bunu sorgulamamız lazım.
Misal bu maçtan bakalım. Topu aldığında bekler hiç bindirmiyor, kanatlardan tek kerem hareketli top istiyor. önünde oynayan adam ki ne amaçla oynatıldı bilmiyorum topsuz oyunda hiç yok, irfan desen o da aynı. Şu takımda istesen de başarılı olamazsın ki. Barış gibi kerem gibi sürekli oyunun içinde olan adamlar oynamalı. Topa hareketlenmek yerine ayağıma at diyen 4 tane adam olursa ağır sıçarız zaten.

İspanyasından avusturyasına kadar 5 kişi rakip ceza sahasına koşarken bizim paşazadeler ayağıma at vurim mi abi diye sahada geziyor.

Değil arda Ronaldo olsa şu stilde herifi maça sokmam ben misal.

Evet bu Nike tonlarıyla aynı gibi gelmişti bana yine başka bir yerde ana tonlar kod olarak aynı ton kullanılacak diye de yazmışlardı. Tabi senin dediğin gibi de olabilir görmeden bir şey diyemeyiz. Nike olsa şu ana kadar forma çıkmış belli olmuştu Puma'da daha düşmedi tabi bunun nedenlerinden biri Nike ile devam eden sözleşmedir. Zira o sözleşme bitince stattaki Nike logosu, stadın yanındaki Store gibi değişecek çok şey var.

Geri
Üst Alt