Hazırlık Maçı | Club Africain 0-1 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | GSTV

Arenada hazırlık maçı yok mu bu sezon hiç?

——————

İkinci yari as oyuncularimiz ciksin eren falan girsin onyekuruyuda oyuna sokmak gibi bir hata yapmaz insallah hoca

Biz hazırlık maçı ayarlarken heralde önce zemini soruşturuyoruz, kötü zeminse direk imzayı çakıyoruz.

Böyle bir maç yerine, sezonun ilk resmi maçından bir hafta önce İstanbul'da sezon açılışı adı altında maç yapsak aynı geliri elde ederdik.

Üç kuruş para için böyle kasaplar ile oynadığımız yetmiyor muş gibi ayaklarına gidiyoruz.

..
b51f949364527b522ab29e9031abdbeb.jpg
f594d83c94816900d11732c3ec24cf47.jpg

SM-T280 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes ve Fernando Sertlikten pısdılar. Feghouli 45 dakika da sadece 5 dakika sahada göründü. Şimdi bunun içinde övenler çıkar adamı çalım attı v.s. Belhanda desen hiç yok üstüne oynuyorlar. Sinan'ın ayağını kıracaklardı tekmeliği olmasa bu maç hala neden oynanıyor inanamıyorum. Oyuncu sakatlanırsa yönetim kulübe tazminat ödesin.

''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' gibi ilkelce bir söylemi gurur verici olarak kullanan taraftarlar erkeklik (!) görsün !

150 bin euro icin Tunus'a gidip mac oynamak nedir yaw, biz bu kadar dustuk mu yani, baska teklifler yok muydu, cagiraydiniz bundesliga veya premier league'den bir takimi istanbula, en azindan kendi taraftarinin onunde oynarsin, bu mac oynamak degil, performanslari degerlendiremiyorsun, bu bildigin eziyet

Mustafa Cengiz falan da aklını başına toplasın cidden. Galatasaray'ın ne işi var buralarda yahu? Rezil bir kamp dönemi geçiriyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin, bunun bedelini seneyi kaybederek ödemeyiz inşallah.

Maicon'u hic begenmem ama adam Donk'la beraber serefsizlere karsilik veriyor,bu kadar pisirik olmayin lan

Barcelona da Güney Afrika'da maç yaptı sorun Tunus'da orada burada maç yapmak değil, sahada yaşananlar.

Cüppeli Ahmet Hoca’ nın takımı okuması lazım.Bu Arap yamyamları ile ancak o başa çıkabilir.

bu maçın böyle geçeceğini kimse bilemezdi

ben yönetime suc bulmuyorum

PR acısından yapilmis bir mac ama bu da tecrübe oldu yöneticiler icin bir daha böyle mac secmezler

Bunlardan aldığımız 150 bin Euro'dan zaten hayır gelmez.

Rocky vs Hulk Hoganın kimsesiz çocuklar için yaptğı gösteri ve dostluk maçına döndü mücadele.

Geri
Üst Alt