Hazırlık Maçı | Club Africain 0-1 Galatasaray | MS | 28 Temmuz | GSTV

Bu taraftar idman için 30 bin kişi doldurdu. Çok mu zordu böyle bir organizasyon ?

Bi gözü kör hakemde ilk defa görüyorum dikkat etmedinizmi hiç adam bi gözünü açamıyor şaka gibi bi yere gitmişler bizimkiler.

Tek bi futbolcumuz sakatlanırsa o başkan denılen adam ıstıfa etmelidir

İki eylemi mukayese mi ettim peki ben? ''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' söylemini (bak bir daha yazıyorum SÖYLEMİNİ) büyüklük, erkeklik olarak görenler vardı sosyal medyada. Bu söylemle övünenlere göndermeydi. Önce yumruk attım sonra tokat attımın evrimleşmiş halleri sahadalar şu an :d Bazı şeyleri otomatik yapıyor millet. Erkeklik denilen davranışın en saf hali sahadaki tunuslular işte. içimizde olan doğal irrasyonalite.
içindeki fatih terim kompleksini dışarı dökmek için bahane arama direk söyle gitsin. medeniyetsiz kebapçı selo tokat attım diye ortada gezerse ve daha sonra tokatı yiyenin kendisi olduğu ortaya çıkarsa bu söylemler de doğal olarak ortaya çıkar. fatih hocam o terbiiyesiz ayıya 2 tane daha patlatsaydı keşke çünkü cahil herif o dilden anlar ancak

Belhanda'da bir ilerleme var, son anlarda adama oynamaya devam ettiler tepki gostermedi, eski Belhanda olsaydi coktan tekme tokat girmisti bunlara

spikere de girmek lazim modumuzu dusurdu ne oglum gerizekali gibi laflar etme

Yav komik adamsın vesselam. Nerede her şeyi bildiğimi iddia ettiğim bir ibare var? Gereksiz yerlere çekiyorsun diyalogu neyse oyna devam.

Çok olmadı daha 1 hafta önce Apoya sallıyordun

Bu maçı ayarlayan yönetimin ayrı sahada tutanın hocanın da ayrı aklını seveyim. Parası neyse verelim de uzaklaşalım bu yamyamlardan.

Şimdi de hoca ve yönetime sarmışsın

Adamların niyetini nerden bileceksin maça çıkmadan evvel ? Sahadan çeksen daha kötü bir ton olay dönecek,45 dk dayanıp maçı bitirmek en mantıklı olan değil mi ?

Ne dediğinin ya farkında değilsin ya da ben büyük bir yanılgı içindeyim. Mukayese etmedim diyorsun üstüne bu lafı edenlerin evrimleşmiş halleri sahadalar diyorsun bu durumun mukayese içermesi için daha ne gerekiyor senin için?

Bir olayda söylenen söylemi farklı amaçlarla kullanan taraftarlar vardı diyorum. Fatih hocanın haklı tepkisini savunmak için kullanmıyorlardı. Söylemi diğer taraftarlara yönelik üstünlük göstergesi olarak kullananlar vardı. Onlara yönelikti yazdığım mesaj. Belli kesim taraftara yönelik yani. Olayların kıyaslanması gibi bir konu açmadım. Gönderme gayet açık aslında.

kırın ayaklarını lan dalın lan donk kır ayagını

ahmet ve selcuk :/

AYılar 1 dk faul yapmayınca gol yiyeceklerini biliyor

Belhanda'da bir ilerleme var, son anlarda adama oynamaya devam ettiler tepki gostermedi, eski Belhanda olsaydi coktan tekme tokat girmisti bunlara
la artık adamı övmek için bahane arıyorsunuz yanlışlıkla şut atarak gol falan atsa ronaldo ilan edersiniz adamı :asd:

FT çiçekleri çıkarmış aman kırılmasınlar diye.

Yan topa çıkışını sevdim İsmail'in. Yerini almakta tedirgin biraz ama şimdilik bi artı puan yazdım.

Geri
Üst Alt