- 26 Kasım 2012
- 185.571
- 258.150
- 5.998
tunuslu ayilar
futboldan ne anlar
futboldan ne anlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
içindeki fatih terim kompleksini dışarı dökmek için bahane arama direk söyle gitsin. medeniyetsiz kebapçı selo tokat attım diye ortada gezerse ve daha sonra tokatı yiyenin kendisi olduğu ortaya çıkarsa bu söylemler de doğal olarak ortaya çıkar. fatih hocam o terbiiyesiz ayıya 2 tane daha patlatsaydı keşke çünkü cahil herif o dilden anlar ancakİki eylemi mukayese mi ettim peki ben? ''Önce yumruk attım, sonra tokat attım'' söylemini (bak bir daha yazıyorum SÖYLEMİNİ) büyüklük, erkeklik olarak görenler vardı sosyal medyada. Bu söylemle övünenlere göndermeydi. Önce yumruk attım sonra tokat attımın evrimleşmiş halleri sahadalar şu an :d Bazı şeyleri otomatik yapıyor millet. Erkeklik denilen davranışın en saf hali sahadaki tunuslular işte. içimizde olan doğal irrasyonalite.
Yav komik adamsın vesselam. Nerede her şeyi bildiğimi iddia ettiğim bir ibare var? Gereksiz yerlere çekiyorsun diyalogu neyse oyna devam.
Bu maçı ayarlayan yönetimin ayrı sahada tutanın hocanın da ayrı aklını seveyim. Parası neyse verelim de uzaklaşalım bu yamyamlardan.
Ne dediğinin ya farkında değilsin ya da ben büyük bir yanılgı içindeyim. Mukayese etmedim diyorsun üstüne bu lafı edenlerin evrimleşmiş halleri sahadalar diyorsun bu durumun mukayese içermesi için daha ne gerekiyor senin için?
la artık adamı övmek için bahane arıyorsunuz yanlışlıkla şut atarak gol falan atsa ronaldo ilan edersiniz adamıBelhanda'da bir ilerleme var, son anlarda adama oynamaya devam ettiler tepki gostermedi, eski Belhanda olsaydi coktan tekme tokat girmisti bunlara