Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Bence bu olay futbolun dışına gelecekte herkesin başına gelebilir. Benim eski mesajlarıma bir zahmet göz atın ne kadar Galatasaraylı olduğumu anlarsınız. Cemal Nalga olayı çok farklı ve fanatiklerin yorumuna açık bir olay onunla günümüzdeki durum çok farklı. Benim bir iddaam yok ama fenerbahçe kurban edildi tanrılara onu bilir onu söylerim, sarı öküz hikayesindeki gibi bu olayda tepkimizi koymazsak sıra bize mutlaka gelecektir. Bize düşen feneri kadıköyde yendikten sonra Orgazm sonrası zevki buraya yansıtmak.

ilhan hav hav : ligler ertelenirse kulupler birliği olarak kendı aramızda müsabaka düzenleriz yuh resmen isyan bu

Arkdaşlar bu olay şike bir şike soruşturması değil Türkiyede güç dağılımı ile ilgili bir dava lütfen bizim başımıza gelmiş gibi düşünüp öyle davranalım. Fenerbahçenin küme düştüğü bir ligte oynadığı sezon ne kadar zevkli olur düşünün, forumda girilen konu sayısı yarı yarıya azalır. Tamam Fener tüm yanlış işleri yapmış olabilir ama burası bir isviçre değil bizde bir sezon öncesine kadar aynı çarktaydık böyle düşünün fevri yorumlar yazmayın lütfen.

Bak güzel kardeşim. Olmeca diye bi tekila var bilmem biliyor musun.? Ben 2 saat içinde onun yarısını içtim. Koca bi tekila şişesinin yarısını yani. Ve şişe dibini gördü. Yani güzel kardeşim şimdi benim böyle yorumları görünce adamı direk fenerli diye görüp bir takım hareketler yapasın geliyor. Bak şişe de b,itti diyorum ayık ol. Yani güzel kardeşim sen böyle saçmalayacaksan benim zaten güzel kafamdan dakikaları çalıyorsun. Anlıyor musun beni kardeşim. :Hani diyorum yapma kardeşim böylesi yorumlar yazma güzel kardeşim. Kafam iyi bak ok... öptm by

20110721204650ist391162.jpg

:asd:

Kardeşim her farklı düşünen Fenerli değildir bunu ve alın demen gücendirdi beni lütfen saygılı ol.
burada her GALATASARAY lıya sevgimiz saygımız sonsuzdur seni kırdıysam özür dilemesinide bilirim ama daha öncede bizde bu çarkın içindeydik diye yorumlar yaparsan senden şüphe duyarım kusura bakma forumda kirlilik yaratmamak adına ikili tartışmalara girmiyorum burası sarı ve kırmızı ya ait hayırlı geceler

' Adı konulamaz ' denilen büyüklüğün aslında ' Şike büyüklüğü ' olduğunun tescilidir bu gece.

Bence bu olay futbolun dışına gelecekte herkesin başına gelebilir. Benim eski mesajlarıma bir zahmet göz atın ne kadar Galatasaraylı olduğumu anlarsınız. Cemal Nalga olayı çok farklı ve fanatiklerin yorumuna açık bir olay onunla günümüzdeki durum çok farklı. Benim bir iddaam yok ama fenerbahçe kurban edildi tanrılara onu bilir onu söylerim, sarı öküz hikayesindeki gibi bu olayda tepkimizi koymazsak sıra bize mutlaka gelecektir. Bize düşen feneri kadıköyde yendikten sonra Orgazm sonrası zevki buraya yansıtmak.

Fenerbahçe kurban mı edildi?

Adam olsalardı pisliklere bulaşmasalardı gene mi olacaktı yani?

Neye tepki koyalım, kanun var nizam var, şike yapan düşürülsün denmiş, biz ne diyelim, hayır düşürmeyin mi? UEFA, FİFA ne oluyor desin, sonra kendi kendimize oynayalım yıllarca.

fener taraftarları kışkırttı kışkırttı şimdi sonuçlarına katlanacaklar

volkanın kafaya maske taktıkları sahne çok komik lan

Ya yani ileride bizim başımıza gelebilir diye suçluları yada suçu olanları örtbas mı edelim falso üstüne falso.Eğer ileride bizim başımıza böyle bir şey gelirse en ağır cezaları çekelim biz o angutlar gibi(sendende şüpheleniyorum) suçluyu savunup sahaya atlamayız bu olayları örtersek türk futbolu ilerleme değil geriler.O yüzden cezalıları cezasını çeksin kimsenin kurban edildiği yok.

fenerin formalari da lesh ötesi :asd:

Ukraynalı spiker: "Aykuto Kocamano"

ahahaha :asd: :asd:

Taner kardeş, hiç topuk yaylası civarında bulundun mu,siyah gözlüklerle fotoğraf çekimi falan :D

Sıcaklık bu,hepimizi etkiliyor,aç camları biraz cereyan yapsın,şöyle yüzüne bir ferahlık gelsin :D

neyse ben kaçar İnşallah en büyük cezaları alırlar sürüm sürüm sürünürler.

burada her GALATASARAY lıya sevgimiz saygımız sonsuzdur seni kırdıysam özür dilemesinide bilirim ama daha öncede bizde bu çarkın içindeydik diye yorumlar yaparsan senden şüphe duyarım kusura bakma forumda kirlilik yaratmamak adına ikili tartışmalara girmiyorum burası sarı ve kırmızı ya ait hayırlı geceler

80li yıllarda Akçakoca Çınar Otelde kaçırdığımız futbolcuları bilirim ben, o yüzden Fenerlilikle suçlanacak son adamım bu forumda.

Taner kardeş, hiç topuk yaylası civarında bulundun mu,siyah gözlüklerle fotoğraf çekimi falan :D

Sıcaklık bu,hepimizi etkiliyor,aç camları biraz cereyan yapsın,şöyle yüzüne bir ferahlık gelsin :D

Topuk yaylası bize çok yakına ama gitmem sakin ol yanlış yere yöneliyorsun.

Geri
Üst Alt