Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Cevap: Hazırlık Maçı | Fenerbahçe 0-0 S.Donetsk | 21 Temmuz | Maç Yarıda Kaldı!

Volkanın kafaya aziz maskesi takma sahnesi efsane olur :asd:

Arkdaşlar bu olay şike bir şike soruşturması değil Türkiyede güç dağılımı ile ilgili bir dava lütfen bizim başımıza gelmiş gibi düşünüp öyle davranalım. Fenerbahçenin küme düştüğü bir ligte oynadığı sezon ne kadar zevkli olur düşünün, forumda girilen konu sayısı yarı yarıya azalır. Tamam Fener tüm yanlış işleri yapmış olabilir ama burası bir isviçre değil bizde bir sezon öncesine kadar aynı çarktaydık böyle düşünün fevri yorumlar yazmayın lütfen.

Yok öyle bir dünya, herkes ektiğini biçecek.

BETER OLSUNLAR !

80li yıllarda Akçakoca Çınar Otelde kaçırdığımız futbolcuları bilirim ben, o yüzden Fenerlilikle suçlanacak son adamım bu forumda.

Ya şimdi sana okkalı bir küfür etmeyi çok isterdim ama hiç myc alıcak havamda değilim.Ya sen de Fenerli yada beşiktaşlı değilsen bendebişey bilmiyorum.Gerçi bjklı olmayabilirsin hiç olmazsa onlarda biraz akıl var sen kesin fenerlisin.

ahahah öldüm gülmekten ya...tam komedi bu ezikler hahahaha

80li yıllarda Akçakoca Çınar Otelde kaçırdığımız futbolcuları bilirim ben, o yüzden Fenerlilikle suçlanacak son adamım bu forumda.

İşin ucu sana da uzanır diye mi bu tavır:)

Bilmem ki Taner kardeş,acaba kim yanlış yere yöneliyor.

Galatasaraylılık ananesi haksızlığa karşı durmayı gerektirir.Ortalıkta şike yapılmış,ay onlar cici dokunmasınlar :D Yok yahu,o kadar kişinin emeğini silmek o kadar kolay demek.Yapan yapmaya devam etsin yani.Ne konuştuğunu tart sonra konuş.

Aynı durumda biz olsaydık,biz bunları yapmış olsaydık,düşmemizi isterdim ve burada aksini savunana karşı çıkardım.

Çünkü Galatasaraylı cezası neyse onu çekmeyi bilir,aklanıp da geri dönmeyi bilecek kadar da erdemlidir.

Topuk yaylası bize çok yakına ama gitmem sakin ol yanlış yere yöneliyorsun.

Fenerbahçe kurban mı edildi?

Adam olsalardı pisliklere bulaşmasalardı gene mi olacaktı yani?

Neye tepki koyalım, kanun var nizam var, şike yapan düşürülsün denmiş, biz ne diyelim, hayır düşürmeyin mi? UEFA, FİFA ne oluyor desin, sonra kendi kendimize oynayalım yıllarca.

Valla son 1 sene inelense bile ne bank asyada ne alt liglerde adam kalır, ben fenerbahçeyi savunmuyorum sadece Türkiyede temizlik gerekiyorsa toptan yapılanma gerekir. Dükkat çekmek istediğim nokta futbolun siyasal yönü sporsal yönüne hükmetmeye başladı. Hepimiz yaşadık yeni satadımızda olan protestodan sonra neler yaşadık, eğer ellerinde kanıt olsa veya Adnan Polat heli hazırda başkan olsa bizde bulaştırılabilirdik bu pisliğe. Fenerli olarak suçlamadan önce düşünelim biraz lüften.

aziz yıldırımın serbest kaldığını öğrenen *****liler sahaya daldı! beyler sakinnn yanlış anonnsss! :D #azizemendil

Ya şimdi sana okkalı bir küfür etmeyi çok isterdim ama hiç myc alıcak havamda değilim.Ya sen de Fenerli yada beşiktaşlı değilsen bendebişey bilmiyorum.Gerçi bjklı olmayabilirsin hiç olmazsa onlarda biraz akıl var sen kesin fenerlisin.

Kardeşim ben galatasaraylıyım küfür etmek istiyorsan gel seni amatör maçlara götüreyim yada kilimlispor maçlarına, ballyciler foruma girmesin kirletmesin lütfen.

Fbnin Avrupa basınına düştüğünü öğrenen angut.comlu

Direğe tırmanan dallama felaketti

Ya modlar şu arkadaşı görmüyomusnuz adam tahrik etmeye geliyor resmen.Küfür edince myc yi biz alıyoruz lütfen konudan uzaklaştırın.

Bak kardeşim bu olayın siyasi olduğunu düşünmek düpedüz aptallıktır.Siyasiler aziz yıldırımı indirince ne çıkarı olabilir.Bu bir şike operasyonu.

Geçmiş senelerde şike yapılmıştır yapılmamıştır bilemem yaptıysak cezamızı çekelim ama böyle karalamalarla Siz kendinizi küçük düşürüuosunuz siz dediğim fenerliler burada esas mesele ne biliyormusun siz fenerlilerin bir an önce yaptığınız suçu kabul edip utanmanız oraya buraya komplo bunlar akpnin oyunu cemaat yaptı aziz yıldırımı bitirme operasyonu diye çemkirmenizin anlamı yok .

Newcastle have issued a statement condemning the behaviour of supporters who invaded the pitch during Friday evening's 2-0 pre-season friendly win at Darlington.

The Magpies vowed to take "the strongest possible action" against fans who caused a 10-minute delay in the match with their celebrations to Sammy Ameobi's second goal in the 55th minute. The match looked in danger of being called off as scenes turned ugly at The Darlington Arena and, although calm was eventually restored, the guilty parties can expect repercussions.

A statement from the club's managing director Derek Llambias read: "On behalf of everyone at Newcastle United FC, we wholly condemn the behaviour of a number of our supporters who invaded the pitch during the second half of the club's friendly against Darlington this evening (July 15)."

It added: "The club will be seeking to obtain footage of the disorder from Darlington FC and the police and will be taking the strongest possible action against those individuals responsible for the shameful behaviour.

"This behaviour is not typical of the vast majority of our fans, however this incident gives a poor impression of Newcastle United and its loyal supporters."

15 Temmuz'da İngiliz takımları Darlington ve Newcastle United bir hazırlık maçı yapmışlardı. Maç sırasında Newcastle taraftarı bir golü kutlamak için sahaya girip, maçın oynanmasını 10 dakika boyunca engellemişti. Yukarıdaki açıklama olaydan sonra Newcastle kulübünden geldi.

Kısaca şöyle diyorlar:

Kulüp, sorumlular hakkında mümkün olan en sert cezaların verileceğini açıkladı. "Newcastle kulübündeki herkes adına, bu maçta sahaya giren bir kısım taraftarımızın davranışlarını lanetliyoruz. Darlington ve polisten olayın görüntülerini alıp, bu utanç verici davranışın sorumlularını en ağır şekilde cezalandıracağız. Bu davranış, kulübümüzün taraftarının büyük çoğunluğuna yansıtılamaz, ama bu olay Newcastle kulübü ve sadık taraftarları hakkında kötü bir izlenim yaratmaktadır."

Bilmem ki Taner kardeş,acaba kim yanlış yere yöneliyor.

Galatasaraylılık ananesi haksızlığa karşı durmayı gerektirir.Ortalıkta şike yapılmış,ay onlar cici dokunmasınlar :D Yok yahu,o kadar kişinin emeğini silmek o kadar kolay demek.Yapan yapmaya devam etsin yani.Ne konuştuğunu tart sonra konuş.

Aynı durumda biz olsaydık,biz bunları yapmış olsaydık,düşmemizi isterdim ve burada aksini savunana karşı çıkardım.

Çünkü Galatasaraylı cezası neyse onu çekmeyi bilir,aklanıp da geri dönmeyi bilecek kadar da erdemlidir.

Aynı pisliklere adımız karışmış olsaydı Beşiktaş gibi aldığımız kupayı teslim etmeyi tercih ederdim. Biz bildik bileli bu takımı tutuyoruz dünkü çocukların fenerlisin demesiyle fenerli olmayız. Sadece bize yeni stadımızda yapılanlarla aynı muamele yapılıyor diğer takımlara, düşünün ne duruma getirdiler bizi empati kurun biraz.

2011072123h4442.png

Statda yaşanan bu olaylardan iki gündür açıklama yapan Fener yönetimi ve onların sesini kısmayıp yalakalık yapan federasyon suçludur (MALİ).

Yazıkki rezilliğimizi dünyaya yayın etmeye başladık yazık.

Arkdaşlar bu olay şike bir şike soruşturması değil Türkiyede güç dağılımı ile ilgili bir dava lütfen bizim başımıza gelmiş gibi düşünüp öyle davranalım. Fenerbahçenin küme düştüğü bir ligte oynadığı sezon ne kadar zevkli olur düşünün, forumda girilen konu sayısı yarı yarıya azalır. Tamam Fener tüm yanlış işleri yapmış olabilir ama burası bir isviçre değil bizde bir sezon öncesine kadar aynı çarktaydık böyle düşünün fevri yorumlar yazmayın lütfen.

Tek bir cümlesine bile katılmadığım bir saçmalık kümesi.

Ya modlar şu arkadaşı görmüyomusnuz adam tahrik etmeye geliyor resmen.Küfür edince myc yi biz alıyoruz lütfen konudan uzaklaştırın.

Bak kardeşim bu olayın siyasi olduğunu düşünmek düpedüz aptallıktır.Siyasiler aziz yıldırımı indirince ne çıkarı olabilir.Bu bir şike operasyonu.

Geçmiş senelerde şike yapılmıştır yapılmamıştır bilemem yaptıysak cezamızı çekelim ama böyle karalamalarla Siz kendinizi küçük düşürüuosunuz siz dediğim fenerliler burada esas mesele ne biliyormusun siz fenerlilerin bir an önce yaptığınız suçu kabul edip utanmanız oraya buraya komplo bunlar akpnin oyunu cemaat yaptı aziz yıldırımı bitirme operasyonu diye çemkirmenizin anlamı yok .

Ben kimseyi forumdan attırmak istemiyorum burası amatör liglerin yapay çim sahası değil küfür etme sende.

zuahhahaa ezikler kafesten kaçmış sahaya inmiş :D

Geri
Üst Alt