Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Almeidanın tekniği bu takımda sırıtmaz. Bu maddi sıkıntı çektiğimiz dönemde bonservissiz Almeidanın iş yapacağını düşünüyorum.

Attığı gol sayısını arkasındaki oyuncularla ilgili olduğunu düşünüyorum.

Arkasında Quaresma-Fernandes-Simao varken de aynıydı. Olcay-Oğuzhan-Töre varken de aynı.

Arada bir oynayan Pektemek bile bunun kadar attı nerdeyse.

Herkes sistemin 4-2-3-1 olmasını istiyor ama bence bi bu sistemle başarılı olamayız. Takımın 4-4-2 veya 4-3-1-2 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bizim ligde rakip kaleye mümkün olduğunca çok adam yigman gerekir bu yüzden mutlaka 2 forvetli bir sistemle oynamalıyız.

Ayrıca herkesin gördüğü üzere bu takıma çok çok iyi pivot özellikli bir forvet şart. Yönetim her şeyden önce forvet işini halletmeli.

Tellese haksizlik etmeyin telles de bindirdi en az veysel kadar ama savunmada iyi degildi fakat marcelonun reale geldigi zamanki haline benziyor sabrsdin cok kaliteli ve iyi kumasi var ileride yildiz olacak kesin ve emre colak az daha gayret acik.ara kalite kokuyor tek.paslari bilekleri topa hakimiyeti fakat hem sorumluluk almali hemde dribling yapabilmeli fizigini ise soylemekten biktik

Kendine ihanet etmese inanilmaz yetenekli bir oyuncu emre ve bence prandelli sans vericektir emreye bu sene

veysel açık ara maçın adamıydı bana göre. 90+3 de bile halen bindiriyordu. kaç kez gitti geldi sayamadım.

ched., olcan, selçuk iyidi. bruma açık alanda çok heyecanlandırıyor ama bir türlü bitirişi yapamıyor bu çocuk.

ama en çok hocayı beğendim. uzun zaman sonra ilk defa bu kadar güzel kısa, yerden paslaşmalar gördüm takımda. ayrıca ilk yarıdaki sol kanat zayıflığımızı görüp, ikinci yarıda bruma ve hamitin yerini değiştirmesi çok hoşuma gitti. bizim ikinci lucescumuz olacak inşallah.

kardeş katılıyorumm..

nasıl veysel konusunda maçın adamı yorumunu yapıyosan.. 90+3 ileri çıkan veysele faulu yapan kimdi? sence bizim burak gelirmiydi geri?? takım savunması ilerinden başlar boşuna dememişler...

bizdeki burak ilerde top tutamaz- elin madjukchi 90+3 sağ bek kovalar :)

Prandelli : "Demba Ba ile anlaşma aşamasındaydık ama takımın daha acil ihtiyaçları olduğunu düşünürek transferi gerçekleştirmedik. Yılmaz harika bir forvet."

Prandelli: "Beşiktaş şampi..."

???

bu ne nerden buluyorsunuz bu saçmalıkları ben demin dinledim demba ba d'si çıkmadı azından..

Muslera'nın sözleşmesini yenileyen yönetime teşekkürler. Aldığı her kuruş helal olsun. Milyon eurolar harcayıp kurulan kadroları mahvedebilecek en önemli mevki kaleci. Onlarca maç hatırlıyorum gelen ilk pozisyonun gol olduğu. Muslera güven veriyor her anlamda.

10481926_10152648810959265_5253457556424572704_n.jpg

İkinci yarıda net pozisyon bulduğumuz anlar cok azdı.

Ama defans anlamda fena değildik.

Ayrıca yetenek fakirliği ortaya çıktı bu maçta, Amrabat ve Emre gibiler daha hala forma şans bulduğunu iyi birsey değildir.

kardeş katılıyorumm..

nasıl veysel konusunda maçın adamı yorumunu yapıyosan.. 90+3 ileri çıkan veysele faulu yapan kimdi? sence bizim burak gelirmiydi geri?? takım savunması ilerinden başlar boşuna dememişler...

bizdeki burak ilerde top tutamaz- elin madjukchi 90+3 sağ bek kovalar :)

zaten mandzukicin en önemli özelliği bayernde de buydu. orta sahada hatta kendi defansınta bile pres yapardı, bence atleticoya tam uyan bir forvet tipi. aslında bizim ihtiyacımızda aynen onun gibi biri. ama gerçekçi olmak lazım biraz. buraka bu kadar zam yapılmışken onu kesecek bir forvet alınır mı? alınırsa burak yedek mi oturur yoksa kanata mı geçer? kanata geçerse hepimizin en çok heyecanlandığı bruma ne olacak?

ama forvet ihtiyacımız aşikar.

zaten mandzukicin en önemli özelliği bayernde de buydu. orta sahada hatta kendi defansınta bile pres yapardı, bence atleticoya tam uyan bir forvet tipi. aslında bizim ihtiyacımızda aynen onun gibi biri. ama gerçekçi olmak lazım biraz. buraka bu kadar zam yapılmışken onu kesecek bir forvet alınır mı? alınırsa burak yedek mi oturur yoksa kanata mı geçer? kanata geçerse hepimizin en çok heyecanlandığı bruma ne olacak?

ama forvet ihtiyacımız aşikar.

sorun şu zaten. genel anlamda oturmuş bir takım olsak.. oturmuş takımdan kastımm..

veysel-telles-bruma-olcan gibi adamları 11 yazıyoruz ama bu adamların tam anlamı ile bu sene görücez..

çoğu yurt dışı takımın yaptığını biliyoruz. maksimum 2-3 isim alıyorlar oturmuş kadroya.. bizdede en az 7-8 oyuncu oturmuş olsa burak bazı yönlerini görmezden geliriz...

misal bruma çok yetenekli-hızlı ama eksiği ne son vuruş ve defans.. eee bu adam yeteneklerini gösterip forvettlere pozisyon hazırlayıp burak-umut çok kötü değerlendirise 5-6 maç misal o zaman forvetin kalitelisini ararız..

bruma pas atacak forvet bişey yapamayacak. bruma gol atamayacak- bruma kendini yırtacak defansa yardıma gelemeyecek. işte forvetin önemi daha büyük...

açıkcası sol bek tüm sezonda 40 maçın 25-26 sını iyi oynasa yeter bence. sonuçta ispanya ligi değil burası tempo yok..

türkiyede unutmayalım hatırlanan forvet-10 numara-kaleci-kanatlardır...

Macı statta izledim ve tellesi ozellıkle takip ettim. Tellesin en fazla olacagı andre santos daha otesi olmaz.

Geri
Üst Alt