Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-0 Atletico Madrid | MS | 6 Ağustos

Oh iyi oldu gittim 90 dk bağırdım destek oldum. Bütün sinirim boşaldı, şu başlıktaki saçmalıklara gülebiliyorum onun sayesinde. Forum bugün iyice dip görmüş bu başlıkta.

Maça gelirsek takım halinde 10 kişi güzel bir pozisyon alabiyoruz. Ama malesef Burak buna ayak uyduramıyor. Sanki sahada 2 takım var gibi gözüküyor. Burak ve diğerleri. Bu yüzden de savunmadan hücuma geçişlerde ileri uçta bir senkronizasyon problemi yaşıyoruz. Forvet ilk önceliğimiz olmalı.

En büyük alkış Veysel e tabiki de. Gün geçtikçe daha oturaklı daha özgüvenli oynuyor. Dakika 90 hala bindiriyor ve savunmada hiç aksamıyor.

Veysel ileriye hic bindirmese bile yaptığı savunmayla Tarık i cebinden çıkarır..harika defans beki ileriye çıkıslari cok iyi olmasa da yeterli..fiziği de muhteşem

-Antu mode on

Ligde Atl kadar güçlü takımla oynamayacağımız için bu skora sevinebilirz

-Antu mode off.

izlerken uyudum. Oyle uyuz top ceviriyoruz ki... duz adamlarla dikdortgen gibi dolasiyon sahayi.. aliyorsun salih dursunu 3/5 m euroya, ustune 4 ekleyip olcani aliyorsun, sonra yasini de getir.. mantiga bak arkadas... sonra adamlar gidip cardozoyu aliyor. . demba bayi aliyor.. emre'yi kazan, sinan gumusu kazan, nedir bu paralar adamlar 30 yasina dayanmis.. yine ayni senaryo beyler. Bu sene zor.

Arda vermiş ayarı Galatasaraylılığına çamur atan forum ahalisine.

bugün maçtan aklımda kalanlar;

ua' nın arda'ya hakaret ve küfür edilmesi için diğer taraftarları kışkırtması,

aynı ua' nın maç boyunca arda ve fenere küfür edip, arada takıma beste okuyup tekrar küfür etmesi,

veysel'in ve selçuk'un performansı,

bırıma' nın kontrol ettiği top,

emre' nin kontraya çıktığımız anda topu sola vermek yerine etrafında dönüp pozisyonu yemesi,

arda'nın gs forması giymesi,

bir de tam arkamızdaki kızın cırtlak sesi..

İzleyemedik, izleyenlerden sağlıklı yorumlar alırsak önümüzü görebilir, takımımızı değerlendirebiliriz.

Takımın mücadelesini, isteğini, arzusunu ve kondisyonunu beğendim. Geçen sene çok az maçta görmüştük bunu. Bence Prandelli ile Atletico tarzı bir takım olmaya doğru gidiyoruz gibi duruyor. Tabi wesley takıma girdiğinde ve olası bir yabancı forvet transferinde nasıl bir görünüme bürünürüz hep beraber göreceğiz.

Veyseli çok beğendim. Muslera, Bruma ve Melo'yu da iyi buldum. Emre ise her zaman ki gibi. 2. sabri olmasın başımıza başka birşey istemiyorum.

Atletico Madrid tarzı oynamak demek iyi kapanıp topu daha çok rakibe bırakıp iyi kontra atak yapmak demek. Atletico Madrid sadece Simeone ile bu şekilde oynamadı Atletico'nun genel futbol felsefesi budur adamlar bu taktiği benimsemiş yıllardır.

Tabi Simeone takıma karakter, yardımlaşma ve savaşma ruhu katıyor o ayrı. Prandelli'nin takıma ruh kattığı doğru ama oyun anlayışımız kesinlikle aynı değil veya o yola doğru gitmiyoruz. Biz daha çok topa sahip olup sabırlı bir şekilde rakibin açıklarını arıyoruz.

Prandelli'nin 1 ay gibi kısa bir sürede takımı bu hala getirmesi Mancini'nin kötü bir TD olduğunu bir kez daha kanıtlar.

Takim umut verdi prandelli de biseyler yapmis bu cok belli oldu ama bir not da madrid ekibi oldukca sert gecen sevilla da fenere karsi oyleydi bu takimlar avrupada final yapti ispanya ligi kiz ligi diyenler iki kez dusunsun gayet caydirici ve bozucular

İzleyemedik, izleyenlerden sağlıklı yorumlar alırsak önümüzü görebilir, takımımızı değerlendirebiliriz.

İzninle bir yorumda bulunmak istiyorum abicim..

Sağlıklı bir diziliş ile sahaya çıktık ancak savunmada pek de sos vermesek de Juanfran bizim sol kanadı ilk yarıda cok rahat kullandi onun dışında belki de Atletico 'nun oyunu fazla zorlamaması nedeniyle savunma hattımız genel olarak iyiydi, pozisyon vermedik.Hücumda ise set oyununda organize ancak 3.bölgede yetersiz bir takım vardı. Bruma ve Olcan zorlamasına rağmen bal yapmayan arı konumundaydılar.Burak da tek başına sessizdi.Top yaptık ama 3.bölgede yetersiz kaldığımız icin durgun bir oyundu son olarak Veysel 'in de defansif olarak muhteşem ofansif olarak da kararında bir performans gösterdiğini söyleyebiliriz.

Atletico Madrid tarzı oynamak demek iyi kapanıp topu daha çok rakibe bırakıp iyi kontra atak yapmak demek. Atletico Madrid sadece Simeone ile bu şekilde oynamadı Atletico'nun genel futbol felsefesi budur adamlar bu taktiği benimsemiş yıllardır.

Tabi Simeone takıma karakter, yardımlaşma ve savaşma ruhu katıyor o ayrı. Prandelli'nin takıma ruh kattığı doğru ama oyun anlayışımız kesinlikle aynı değil veya o yola doğru gitmiyoruz. Biz daha çok topa sahip olup sabırlı bir şekilde rakibin açıklarını arıyoruz.

Prandelli'nin 1 ay gibi kısa bir sürede takımı bu hala getirmesi Mancini'nin kötü bir TD olduğunu bir kez daha kanıtlar.

Muhakkak ki renkdaş bende aynı fikirdeyim seninle ama bizde özellikle CL maçlarında bu tarz bir görünüme bürünmeliyiz diye düşünüyorum. Mesela geçen sene ki 2 juventus maçı da buna güzel bir örnektir. Tabi liginde sınırsız yabancı oynatma özgürlüğün vardır ve buna göre transfer yapar los galacticos modunda takılırsın şampiyonlar liginde de ama malesef öyle bir şansımız yok.

Yoksa Galatasaray dedin mi tabi ki akla hücum futbolu gelir. Bunu inkar eden çarpılır.

Huntelaar topu iyi tutar sananlar yine dolmus. Herkez scout sanki burda. Huntelaar'a hic bakmasanda olur. Futbol bilgin düsük demek degildir. Ben Hollanda'da yasadigim icin Huntelaar'in oyun stylini az cok biliyorum yoksa bende bilmezdim.

Huntelaar pas atmayi, top tutmayi iyi beceremiyor.

not: Huntelaar kötü forvet veya takimiza faydali olmaz demiyorum.

Maçı uzun zaman sonra stadyumda izledim öncelikle o maç öncesi rezilliğinden kim sorumluysa allah belasını versin o kargaşada bayılıyodum az daha neyse maça gelirsek geçen sezonun şl finalistiyle berabere kaldık arkadaşlar yani Bruma,Melo,Muslera baya iyiydi Telles,Veysel iyiydi Amrabat ve Emre de sonradan girip bişeyler yaptılar amaa Burak efendi ve saz arkadaşı Selçuk ve yine her zamanki gibi Hamit rezil oynadılar özellikle Burak top bile nadir geldi yani uzun süre sonra bu kadar kötü olduğunu hatırlıyorum Burak'ın yani belli bi kötü standartı vardı ama ilk defa bu kadar kötüydü...

O cümleyi gaf olarak görüyorsan git bir doktora görün bence. Sezon başlamadı diyerek neyi kastettiğimi anlayamadıysan(daha adam gibi maç yapılmadı ve zemin şimdiden çok çok kötü) o senin sorunun o son paragrafta kullandığın ergen dilini de kendine sakla. Ciddi ciddi IQ testine tabi tutulmalı bazı üyeler.

Yeterince açıklayıcı oldum sanıyordum ama yok. İlla senin şu üslubunla karşılık verip ezmek lazım. İzmir'de hangi ligde olduklarının takibini bıraktığım ksk, altay ve göztepe gibi takımların maç yapacağı zemin nou camp zemini gibi olcak değil ya. Hadi bunu geçtim. Bu takımlar zaten sene içinde burda maç yapmıyor. Üçü de maçlarını alsancak stadında oynuyor. Yani sezon daha açılmamış olabilir ama zaten bu maçın oynandığı stadda sezon içinde maç yapılmıyor. Bu yüzden senin söylediğin "daha sezon açılmadı zeminin haline bak" GAFI dünyanın en rezil en aptalca en büyük gafıdır. (Zaten bu gafı yaparken tt arenayı kastettiğini düşünüyorum da neyse.) İlk mesajımda seni insan gibi uyardım. Ama şu üslubun ve bilmediğin konu hakkında fikirlerini ısrarla diretmen beni çıldırttı. Neyse heralde artık anlatabilmişimdir. Olmadıysa da daha uğraşmaya değmez diye düşünüyorum. Bir de bilgi sahibi olmadan konuşup ard arda ayarlar yiyen birinin de iq testinden dem vurması ironik.

Arena değil burası. İzmir Atatürk Stadı.

Şu mesajdan sonra hatanı anlayıp atarlanmasan şu saatte şu gerginlikte ki mesajı yazmazdım.

Geri
Üst Alt