Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

bu takıma adam gibi bir forvet lazım topu iyi taşıyoruz .

ayhanı yuhlayanları anlamıyorum gerek yoktu buna :mad:

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Görünsün o kahramanlar artık.

göründü zaten daha napsın çok hırslı oynadı defansla boğuştu defansı yordu geriye yardıma geldi kimse kazımdan alıp 5 kişiyi çalımlayıp gol atmasını beklemiyor :D

Salak mı bu adamlar 22 de Copa America final maçı var. İzleyen fazla olmaz telegolü.

Ujfa yardi saga tarafi..........AFFERIM ASLANIM`?!!!!

Hani 5-6 yiyoduk? :asd:

Arma beyler arma, ligdeki durumumuz ne olursa olsun Avrupa'da daimi olarak baska olduk :ka19:

muslera

ujfa zan servet ?

melo

sabri/yekta selcuk

kazim arda

baros

bu taktikde oynarsak 10 numara degil saglam bir forvet sol bek ve birde kanat oyunculari gerekecek

sabah ayhanın rotasyonda sonradan girip falan iş yapabilcegini soylemiştim ama şimdi gordumki yanılmışım ayhan bitmiş cidden ... ve bu takımda culio ve yekta varken ayhanı oynatmak bence bu arkadaşlara hakarettir artık ...

selçuğu beğendim çok iyidi... ujfalusi süperdi bence ... gökhanda iyidi baya ... servette üstüne düşeni yaptı ...sabri ilk yarı baya bi iyidi ikinci yarı biraz düştü oyundan ... hakan vasatı aşamadı bence daha iyi olması lazım ama çokda kotu değildi ...kazımı beğendim didindi çabaladı bişeyler yapmaya çalıştı ...Arda kötü değildi ama daha iyi olması lazım bi türlü ayarı veremedi o kanada ...Elmanderi çok beğenmedim açıkçası ... ilk 11 oyuncuları için değerlendirmem bu ... Maça gelirsek bence ilk defa takımı değerlendirebileceğimiz bi maç oynadık hem rakibimiz iyi bi rakipti hemde biz çok fazla oyuncu değiştirmedik daha bi sezon maçıymış havası çizdik ... Kısacası ben çok ümitliyim çokkkkk :D

gökmen özdemir : bu takıma bir çok oyuncu daha gelecek.

nobody talking about this match? So far Galatasaray has been better than us, we lack presence in the midfield, Stankovic has lost a lot! of balls

Bu takım daha birbirine alışacak arkadaşlar .iyi yoldayız. hem de çok iyi.:D

h.balta geçen seneye göre daha umut verici, selçuk umut veriyor bize, servet iyiydi,

g.özdemir: bu takıma daha çok oyuncu gelecek dedi

bize ne mi lazım çok belli bir yaratıcı kanat yada forvet arkası (arshavin) birde bugünkü maçta ujfalusi gibi bindirecek bir sol bek lazım (drente) kesinlikle sağ bek lazım değil!!!

sabride çok iyiydi bence . sabri fedakar adamdır her yerde oynar elinden geleni yapar

Geri
Üst Alt