Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

kesin fb'liler cikartti olaylari!

ne tesadüftür ki, tam 67.dk'da cikti olaylar!

fb-donetsk macinda da 67.dk. da olay cikmisti, taraftarlar sahayi basmisti!

yaa üstad düşünmedim değil de yok artık falan dedim sonra tamda aynı dakikalarda olması manidar tabiki ....

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

Elmander ve Baroş'a eleştiriler yersiz.İyi pozisyon hazırlayamadılar adamlara.

mücadele çok iyiydi. forvette sıkıntı çekyirouz o ilginç geliyo. elmander alışamadı daha baros form tutamadı. ama genelde çok iyidik. ujfalusiye hayran kaldım. Ve büyük bomba Hakan Balta çok iyi oynadı bence bu maçta. Bizim maçtan sonra bank asya hazırlık maçı hiç ilgi çekici gelmiyo :)

ujfalusi çok iyiydi

bir de selçuk olayı bitirmiş hakkaten helal olsun

mücadele çok iyiydi. forvette sıkıntı çekyirouz o ilginç geliyo. elmander alışamadı daha baros form tutamadı. ama genelde çok iyidik. ujfalusiye hayran kaldım. Ve büyük bomba Hakan Balta çok iyi oynadı bence bu maçta. Bizim maçtan sonra bank asya hazırlık maçı hiç ilgi çekici gelmiyo :)

asil sorun orta sahada top gelmemesi söyle arshavin diego gibi adam sart.

Melo piskopat,dengesiz diye yazıyorduk..Drenthe ondan fazla disiplinsiz futbolcudur.Yaparsa Jo'lluğu o yapar. Kesinlikle gelmesin.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Sen hangi maça baktın Ozan kardeş...Servet günün iyilerindendi günün en kötüsü bana kalırsa Gökhan'dı her topa ileriye şişirmekten başka naptı??

şu takıma forlanı alacaksın elmander forlan ikilisi olacak forlan on numara tarzı oynar müthiş olur bence istemeyen çok forlanı ama elmanderle müthiş uyumlu olurlar bence. 2 transfer yeterli bu takıma bilemedin 3 maximum

DigiturkWebTv veriyor mu Finali?

ya herkes baltaya iyi diyor ama bi ker bindirmedi ilk yarının sonu arda da top kanada kaçsa balta arda atacak adam olduğu yerde bekliyo bek dedğin bugünkü oynayışıyla ujfalusidir hem ortaladı hem top kesti

Geri
Üst Alt