Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

Bu maçla yeniden umutlandım ben. Şu eksikleri tamamlasak cidden çok iyi takım olacağız.

Böyle güzel, baskılı oyun olsun varsın golsüz olsun ;)

İngiliz Spiker ;

"Eğer bir şehire Galatasaray'lılar geliyorsa, bu meşaleleri görmek hiç bir zaman sürpriz değildir.''

uA Her Yerde ;)

285474_2274703753364_1421798489_4102620_6444917_n.jpg

Arda kendide önceki maçtan sonra söyledi: Daha güçlenmem gerek diye.

Gerçektende 1 e 1 lerde Arda daha güçlü olursa daha fazla pozisyon buluruz.

Üstelik artık yanında pas alıp vereceği Selçuk ve Melo da var.

ya herkes baltaya iyi diyor ama bi ker bindirmedi ilk yarının sonu arda da top kanada kaçsa balta arda atacak adam olduğu yerde bekliyo bek dedğin bugünkü oynayışıyla ujfalusidir hem ortaladı hem top kesti

hata yapmadi ya herkes ona seviniyor.

fazla sert oynadik bugün. bence abarttik!

Sanki şampiyonlar liginde oynuyoruz hele Ayhan taraftarın gözüne şirin gözükmek için, girmedik top(bacak) bırakmadı.Digerleri ikili mücadele, kaleci olayında zaten yapacak birşey yok.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

Elmander'e yanlış bakıyorsunuz. Elmander gol kralı olacak falan sanmayın. Sistemde çok iyi oynadı. İlerde savunmanın dengesini bozacak. Aralara ve Kademelere ofans oyuncularımız girecek. Terim forvette ondan, Şükürülük yapmasını istedi. Samuel ve Ranoccia'yı gördük.

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz |Maç Sonucu | Euro Futbol

ya beyler adamları bir maçla kral yapıyorsunuz bir maçlada yerin dibine sokuyorsunuz yakışmıyor !!

bir maç mı son iki sezondur baros diye bir oyuncumuz yok, çok agresif bir sakatlandı orada film koptu, oysa ki cisse denen adamın sağ ve sol ayağı kırılmasına rağmen yunanistanda şov yaptı. Kısacası baros adam akıllı çalışmıyor bu çok bariz net.

transfer nöbetini açın da devam edelim ordan :D

İyi oynadı demek Arda'ya haksızlık.Arda'nın %10'u bu performans

Ee karşısında da İnter var yani bir zahmet süper lig takımları değil.. Ayrıca tabiyki %100 kondisyon olarakta hazır değil ama birşey oynamadı demek yanlış bunu belirttim ;)

ya herkes baltaya iyi diyor ama bi ker bindirmedi ilk yarının sonu arda da top kanada kaçsa balta arda atacak adam olduğu yerde bekliyo bek dedğin bugünkü oynayışıyla ujfalusidir hem ortaladı hem top kesti

34 yaşındaki Ujfa ve Balta'yı kıyaslarsak oynadığı oyun ortaya çıkar

Renktaşlar forvetlere çok kızmamak gerek, artık ortasaha iyi top yapabiliyoruz selçuğunda gelişiyle. Melo da oynayınca iyice toparlarız. Ama pozisyon bulamıyoruz , bu yüzden forvetler kötü görünüyor, bu maçta Adebayor oynuyor olsa bence birşey değişmiyecekti, birşeyleri değiştircek adam sabri nin yerine oynıcak yaratıcı bir orta saha olur. Mesela lucho , diego(biraz fazla ofansif ama olsun :) ) gibi bir oyuncu ...

Takım arshavin lazım bana diye bağırıyor :asd:

Arda,birde şu tek başınalığı bıraksa çok daha iyi olacak,dünyayı ben yarattım havasıyla oynarsa kötü.Müsait pozisyonların bir çoğun da,pres altında iken bile pas vermedi,takım oyununa daha fazla girerse çok daha yerinde olur.

Topla oynama yüzdeleri; Galatasaray %70, Inter %30.

Geri
Üst Alt