Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | Maç Sonucu

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 0–0 Inter | 24 Temmuz | Maç Sonucu

bide bugün balta iyi oynadı diyorlar bek dediğin ujfalusi gibi olur kesinlikle sol bek lazım birde arshavin

aga adam hata yapmayınca tabi iyi gibi gözüküyor bu sefer takımı baltalayamadı ondan iyi demişlerdir :D bir kaç kere ekstra olarak ileri çıktı ondada açtıgı ortalar pek iyi degilde bence yetersiz ujfalusi gidip geldi maç boyunca hakan balta biraz ujfa ya bakıp düşünmeli

mücadelmiz ve futbolumuz çok iyidi

gel bakalım Liverpool :)

Skora çok endexliyiz.Twente maçındada iyi oynamıştık.Sadece ofansda ciddi sıkıntı vardı.Yanlız Twente daha hazırdı. Adamlar Salı günü ŞL ligi maçöına çıkıyorlar. Bu maçtan önce kadroyu görenler Terim istifa etsin diyorlardı:),

twente sıkı pres uyguladı bugun aklımı tek bulandıran buydu inter daha rahat bıraktı sayılır cezasahasını kalabalık tuttular presten cok

Selçuk-Culio

ya da

Selçuk-Yekta

başlasaydık maçı alabilirdik.

Yalnız Ayhan çıkarken İmparator'un kızmasıyla ıslıkların alkışa dönmesi bir oldu. :D

Çok kötü oyuncumuz var bunlardan arınmamız lazım, arındık arınıyoruz..

Orta ayar oyuncularımızda var bunlardanda ikincil derece acillikte arınmamız lazım.

Eğer büyük takımsanız yada öyle olduğunuzu idda ediyorsanız. Stancu, Culio (sağlam oyuncudur), Ayhan (yıllardan beri hizmet ediyor), Aydın, Hakan Balta gibi orta ayar oyuncularla idare edemezsiniz etmemelisiniz. Eğer amaç Ligde arada sırada şampiyonluk, avrupa kupasına katılabilmek yada ligin orta sıralarında seyredebilmek ise hiç sorun çıkarmıyacaktır bu oyuncular.

Takımımızı gerek geçirdiği kötü sezonlardan gerek başarısızlıklarından gerçekten çok küçümser olduk. Galatasaray potansiyel ve kurumsal olarak first class klüplerden hiçbir eksiği yoktur inter maçı oynandı diye söylemiyorum, tek eksiğimiz (belkide türk insanımızın eksiği ) istikrar. Sahip olduğumuz soyut manada büyüklük, yani potansiyel klüp büyüklüğü taraftarıyla, popülerliği ile avrupanın belkide pek çok büyük takımında yoktur.

Dolayısıyla hep en iyi oyuncuları almamız lazım, ekonomimizi düzelttiğimiz taktirde hep olabildiğince en pahalısını ve first class olanını almamız lazım. Aksi taktirde herhangi bir takım oluruz şuan olduğumuz gibi .

İdda ediyorum Porto, Lyon, Arsenal , Valencia, Glasgow gibi takımlarda Galatasarayın potansiyel büyüklüğü olsa bunu inanılmaz bir finansal desteğe çevirebilir.

-----------------------Muslera-------------

--Eboue------Ujfalusi----------Servet------Balata-

-------------------------------------------------

--------------------Melo------------------------

--------Sabri------------------Selçuk-------------

-------------------------------------------------

--Arshavin----------Elmander-------------Arda----

Bu kadro herhalde ligin anasını ağlatır.
servetle balta yanyana durmasın ujfalusiyle servetin yerini degiştir:)

ya mesale sov yapanlara burda rezillik kepazelik cahillik diyen taraftarlara .... gidin bi bakin forumlarda ne yaziyor herkes hayran kalmis nedir bu ya cekirdekci mi omak istyiorsunuz..... böyle maclarda hatirlatacaksin avrupaliya CEHENEMMI .... 2 3 sezondur ali samiyende saldir galatasaray diye herkesi uyuttunuz ...

taraftar tezaurat olarak destek olarak mütişti insanlar şu meşalelerin atılması konusunda kızıyor çok gereksiz oldu bir hazırlık maçında

KinG_Apo

Inter 17 yasinda cocuklarlan oynadi.. cok kötü GS.

Ligtv'deki haberimizin altındaki bir yorum.. Nasıl gülsem bilemedim :asd:

inter kötü takım xD xD

ya mesale sov yapanlara burda rezillik kepazelik cahillik diyen taraftarlara .... gidin bi bakin forumlarda ne yaziyor herkes hayran kalmis nedir bu ya cekirdekci mi omak istyiorsunuz..... böyle maclarda hatirlatacaksin avrupaliya CEHENEMMI .... 2 3 sezondur ali samiyende saldir galatasaray diye herkesi uyuttunuz ...

herkes hayranmı kalmış ??

yemin ederim inter forumlarında 1 tek hayranlıkla iligli sözcük duymadım tam tersi hepsinin istisnasız hepsinin abartmıyorum ağzılarından çıkan kelimeler '' idiot turks , morons '' vs vs ... bence gereksiz hareketler adam gibi avazın cıktıgı kadar bağır güzel pankartlarla vs tribun sovunu yap ama meşale olmaz ...

Şu meşale işi hazırlık maçında iyi olmadı belki ama eski günleri hatırlattı be. :)

beyler bu maçta gösterdiki biz 4-4-2 oynamamalıyız... bu maçtaki gibi 4-3-3 veya 4-2-3-1 oynamalıyız

mesela böyle

------------------muslera----------------

eboue------ujfa---------servet-----balta

-----------melo--------selçuk------------

kazım---------arshavin----------arda----

-------------elmander/baros------------

Geçen yıl kalede hep Aykut oynasa 1-2 sıra daha üstte bitirebilirdik.

Adamlar as kadroyla çıktı herhalde 8-9 yaşlarında bir çocuk :asd:

herkes hayranmı kalmış ??

yemin ederim inter forumlarında 1 tek hayranlıkla iligli sözcük duymadım tam tersi hepsinin istisnasız hepsinin abartmıyorum ağzılarından çıkan kelimeler '' idiot turks , morons '' vs vs ... bence gereksiz hareketler adam gibi avazın cıktıgı kadar bağır güzel pankartlarla vs tribun sovunu yap ama meşale olmaz ...

Bu gurbetçilerin çoğu dengesiz ben sana söyleyim yazın eskişehire bi geliyolar hemen belli ediyolar kendilerini burada genelleme yapmıyorum ama çoğu öyle buraya gelip almanca konuşuyolar bizim aramızda görgüsüz görgüsüz hareketler zannediyorsam daha öncede böyle olaylar oldu orda.

Geri
Üst Alt