- 1 Haziran 2015
- 27.677
- 19.234
- 2.148
jelert topçu falan değil
savunma sıfır
hücum sıfır
nasıl bir kazık bu böyle
savunma sıfır
hücum sıfır
nasıl bir kazık bu böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arada sağa atıyorum kanka arada maça bakıyorumvar mı hocam bişeyler
arada sağa atıyorum kanka arada maça bakıyorum
Forum tarihinde oyuncu isminden bağımsız kimin 6 kimin 8 numara olduğuna kimse karar veremiyor zaten. Yok o 8 değil 8,5 numara, tam 6 değil 6,5 numara falan filan. Merkez orta saha işte. Her oyuncu hem savunma hem hücum yapacak. Başka türlü bu seviyede oynayamazlar zaten.lesley 6 falan değil bu arada khepren thuram tarzı 8 oynar anca bizde
alır, senin benim gibi beslenmiyor bunlar öküz gibi kalorili ürün, takviye ve yiyecekler tüketiyolar. Bu dönemde az da olsa kardiyo yapmazsan direkt alır. Pro futbolcu için vermek zor birşey değil, özverili olursa bir kaç haftada atar üzerinden.2 ay oynamayınca nasıl kilo alabilir bi insan o kadar maaş ödüyoruz profesyonellik beklemek hakkımız yemezsen ölmezsin
sözleşmelere bireysel spor eklenmeli fit gelmeyen kampa alınmamalı + para cezası olmalı2 ay Spor yapma bak nasıl kilo alıyorsun , hele fizik yapısı kilo almaya müsait ise bu daha çabuk belli oluyor