Hazırlık Maçı | Galatasaray 0-2 Monza | MS | 24 Temmuz | S Sport+

Lesleyi ben Lemina yerine dusunuyorum on libero olarak degerlendirmek daha dogru olur

ardadan bu yana kaliteli topçu çıkmadı yani en son 20 25 sene önce sağlam topçu çıkarmışız.Bide hala yatırım yapılıyor oraya .Fıtbolda artık yetenek değil torpil dönüyor en büyük ispatı eray işçanın a takım kaleci antrabörü olması
Süper yetenek olarak evet ama Yunus, Ozan gayet yeterli oyuncular.

Sara 8 numarada iyi ama asla 10 oynatılmamalı. Jelert, Armando fln bu takımın oyuncusu olamazlar maalesef. Takımda hiç hücumcu olmayınca topu ileri taşıyamıyoruz. Dolayısıyla Ada da çok kötü gözüktü. Sara, Jelert, Armando çıkıp hücumcu oyuncular oyuna girmeli. Sallai sağ beke geçmeli.
Nhaga ve Lesley'i beğendim.

Umarım Yusuf'u biraz izleme şansımız olur. En çok heyecanlandıran genç o bence açık ara. Nazar değmesin..

Hazırlık maçları mantığını anlamıyoruz bence. Transferlerin en azından 3ü 4ü şimdiden yapılmalıydı ve şans bulmalılardı. Zaten transferler geç yapılıyor, takımın çoğu ligin 5-6. haftasında ilk kez beraber oynuyorlar.

Bizim hazırlık maçları daha çok trial day maçlarına benziyor.. :D Pazar alanı gibi.. ama gerçek şu ki, bu oyuncuları ancak kendi ligine pazarlayabilirsin. İki üç takas yapmayı beceremediler bile.

Günay'ı neye hazırlıyoruz, daha büyük facialara mı? Hatrı sayılır seviyede iyi bir sezon geçirmiş Jankat'a büyük haksızlık oldu.
Hocam birde her sene hazırlık maçlarında takımdaki oyuncuların hiç maçtan önce düzgün çalıştırılmadığını sahadaki yerleşimden anlaşılıyor.Şuan laylaylom futbol var sahada.4 kişi yanlış yerde durduğu için rakip 1 pasla direkt 2-3 kişiyi oyundan düşürüyor.

sözleşmelere bireysel spor eklenmeli fit gelmeyen kampa alınmamalı + para cezası olmalı
Kilo alıp gelmesi sorun değil sanki Arsenal ya da City de oynayan oyuncular almıyor gibi.

Normalde 3-4 kilo almış olmasında hiç bir sorun yok zaten kamp bunun için var 1 ay içerisinde verecek işte

Altyapıya hızlı koşan kimseyi almayın gibi bir talimat mı gelmiş nedir yani bu durum

as oyuncu eksikliğinden dolayı bir şey de diyemiyorum ama pas kalitemiz rezalet. presin kırılıyor, oyun kurup kendi sahandan çıkamıyorsun. lesley fena değil ciddi birkaç maçta görmek lazım.

Jelerte uygulanması gereken tarife

Jelerte uygulanması gereken tarife budur

1000167251.gif

Nhaga haricinde top oynamak isteyen bir oyuncu yok sanırım.

Sara'ya aldığımız fiyattan bile teklif varsa vermeyen haindir.

şunlarla başarı bekliyoruz bu taraftar profili ile bu kulup iyi bile gidiyor

Geri
Üst Alt