Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.095
- 5.641
- 1.983
Lesleyi ben Lemina yerine dusunuyorum on libero olarak degerlendirmek daha dogru olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süper yetenek olarak evet ama Yunus, Ozan gayet yeterli oyuncular.ardadan bu yana kaliteli topçu çıkmadı yani en son 20 25 sene önce sağlam topçu çıkarmışız.Bide hala yatırım yapılıyor oraya .Fıtbolda artık yetenek değil torpil dönüyor en büyük ispatı eray işçanın a takım kaleci antrabörü olması
söyleyemiyoruz söylemesi yasakNerden izliyosunuz ssporr+
Ssport plusNerden izliyosunuz ssporr+
Hocam birde her sene hazırlık maçlarında takımdaki oyuncuların hiç maçtan önce düzgün çalıştırılmadığını sahadaki yerleşimden anlaşılıyor.Şuan laylaylom futbol var sahada.4 kişi yanlış yerde durduğu için rakip 1 pasla direkt 2-3 kişiyi oyundan düşürüyor.Hazırlık maçları mantığını anlamıyoruz bence. Transferlerin en azından 3ü 4ü şimdiden yapılmalıydı ve şans bulmalılardı. Zaten transferler geç yapılıyor, takımın çoğu ligin 5-6. haftasında ilk kez beraber oynuyorlar.
Bizim hazırlık maçları daha çok trial day maçlarına benziyor..Pazar alanı gibi.. ama gerçek şu ki, bu oyuncuları ancak kendi ligine pazarlayabilirsin. İki üç takas yapmayı beceremediler bile.
Günay'ı neye hazırlıyoruz, daha büyük facialara mı? Hatrı sayılır seviyede iyi bir sezon geçirmiş Jankat'a büyük haksızlık oldu.
Lesley, ve zamanla NhagaStres attınız mı arkadaşlar?
Kilo alıp gelmesi sorun değil sanki Arsenal ya da City de oynayan oyuncular almıyor gibi.sözleşmelere bireysel spor eklenmeli fit gelmeyen kampa alınmamalı + para cezası olmalı
iyi biraz bekle 2. ligde izlersinJelerti izleyecegime Yusuf sivaslioglunu izlemek isterdim

Jelerte uygulanması gereken tarife