Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | Maç Sonucu | 4 Ağustos

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos

Ebouye sert girdiler ins bişi cıkmaz .

Riera, Culio'dan cok daha iyi oyuncu. Bize sezon icinde fayda saglayabilecegine de inaniyorum. Ama yedek oturacak, hatta Amrabat ve Colak'tan sonra mevkiisinin 3. tercihi olacak adama o kadar para verilmesi pek mantikli degil.

Rierayı sadece bir poziyon için 3. adam olarak oynatabilirsin fakat culio yu birçok pozisyonda oyuna joker olarak alabilirsin..

CULİO yu beğenmeyenler hamit çokmu iyiydi... bırakın adamı rahat oyununu oynasın

304854_272582532856900_1016266321_n.jpg

269678_272583366190150_1542756509_n.jpg

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | İ.Y | Smart Spor

Dün yazmisdim. Hamit´e giden paralara aciyorum.

Hic bi olumlu hareketi yok. Zaaten Hamit´i begenenler oyununu degil kisiligine söylerler. Ama Real Madrid´mis, ama Bayern Münih´mis bilmem ne. Ondar hic mi hatali transfer yapmiyor.
hamite giden paralara acıyormuş arkadaş! sen bence kendine acı! adam realde 10 maç oynamış geçen sene bariz şekilde maç eksikliği var! sen anca boş boş konuş burda!

Engin'in hep Hamit'ten iyi oldugunu dusunmusumdur. Suana kadar da yanilmadigimi gordum.

Halk kahramani falan mi zannediyorsun kendini? Bu nasil bir yazi uslubudur. Karsindakini tanimadan hangi akila hizmet ahkam kesiyorsun?

Muslera ilk maclarda sacma sapan goller yerken hep destek verdim ben burada. Hamit'i gelmeden once de yetersiz buluyordum, suana kadarda fikrimi degistirecek herhangi birseyini goremedim henuz. Engin, Hamit'ten iyi dedigim icin senin gibi cok bilmis bir ton kisiyle ugrastim nobet basliginda. Sen begeniyorsun diye ben begenmek zorunda miyim? Gecin bu halk kahramani ayaklarini.

Hamit, ŞL için yapılmış bir transfer. Derbilerde ve Avrupa maçlarında faydasını çok göreceğiz. Böyle bir Türk oyuncuya ihtiyacımız vardı. Ayrıca Engin genelde maçın sonuna doğru dili dışarda dolaşmaya başlar. Maç içinde kondisyonunu ayarlayamıyor. Yedek kulübesinden gelecek bir Engin bizim için daha faydalı.

Galatasaray Lazioya Yaslui :yenieek:

Mac bittigine göre yavastan Melo nöbetine dönebiliriz..

ebuoe gecen sezon bası nasıldı bunuda unutmayalım yeni transferleri eleştirirken

Eboue ilk geldiginde sagbekten baska hemen her yerde oynadigi icin kotu performans sergiledi. Hamit de, aynı Eboue gibi kaleye sırtı dönük oynayamıyor. Bu yüzdende hücumda oynayacağı cogu macta ayni gecen sezon basi Eboue'de oldugu gibi elestirilerin odağı olacaktır. Eboue olmasa sagbeke cuk otururdu Hamit ama Eboue'den iyi degil ki bu adam.

Engin bildigimiz Engin, tek kelime ile muthis. Emre ise muthis basladi sezona. Her ikiside mevcut sartlarda Hamit'ten once tercih edilmesi gereken oyuncular.

Hamit'i eleştiren arkadaşların nasıl bir kafa yapısı var anlamıyorum. Adam daha yeni geldi, takımı yeni yeni tanımaya çalışıyor. Geçen sene doğru düzgün top oynamamış zaten. Bütün yaz burada Hamit Hamit diye ağlayan adamlar Hamit'i beğenmiyor. Gelip burada ortalığı karıştırmayın. Adı üstünde hazırlık maçı, hazırlık kelimesinin anlamını da bilmiyorsanız açın sözlüğe bakın.

hamiti suanki futboluyla elestriyorum ben. sana kafamin yapisini degilde niye hamiti elestirdigim konusunu anlatayim. futbolcunun yeni gelmis olmasini, takima uyum saglayamamis olmasini, gecen sezon komple sakat olmasini anlayabilirim. bu konularla ilgili en ufak bir sorun yok. ama bu tur sorunlarin adamin en azindan ilk 30 dakika pres yapmasina, kanat oyuncusu olarak 1-2 orta yapmasina, bek ileri ciktiginda onun kademesine gecemesine engel oldugunu dusunmuyorum dogru mu? ayrica hamit oyuncularin bircogunu zaten milli takimdan taniyor. yurtdisindan ilk defa gelmis dillerini anlamayan biri degil. onun disinda bugun takimda yeni olan 3 oyuncu daha vardi. ve benim sahsi gorusum 3'ude kendi mevkilerine gore daha iyi birer alternatif oldugunu gosterdi. 4. gelecek olani (amrabat) zaten burdaki herkes gorecek, maas olarak hamitin 1/3 fiyatina oynadigi halde nasil hamitten 3 kat fazla katki yapacagini.

dedigim gibi elestrim bu son maclarda gordugum hamit uzerinedir. ve kimse yeni geldi, gecen sene oynamadi muhabbeti yapmasin. bu sizin dediginiz bir futbolcunun oynama suresini kisaltir ( 60dk, 45 dk, 30 dk vs.). oyunda kaldigi sure icindeki kotu pas vermesinin, pres yapmamasinin, posizyon hatasi yapmasinin sebebi degildir.

B_0c11d12bb1e869380db1a4556eccfbb4.jpg

:bid: :bid: :bid: :bid:

benim fikrim culio sana maç kazandırmaz ama riera kazandırabilir futbolun her zaman kaliteli yetenekli futbolcularla oynanması gerektiğini savunuyrum iki maçta da culio solda oynatıldığı için çok yetersiz geldi bana hatta o kanattayken kanat işlemiyor kendisini sürekli göbeğe atıyor fatih hocada kanat düşünüyosa culio gitsin riera kalsın ama müşteri buldun sattın o ayrı yok yere göndermek saçma olur ... kalite açısından ikisini tartışmam bile

Eboue ilk geldiginde sagbekten baska hemen her yerde oynadigi icin kotu performans sergiledi. Hamit de, aynı Eboue gibi kaleye sırtı dönük oynayamıyor. Bu yüzdende hücumda oynayacağı cogu macta ayni gecen sezon basi Eboue'de oldugu gibi elestirilerin odağı olacaktır. Eboue olmasa sagbeke cuk otururdu Hamit ama Eboue'den iyi degil ki bu adam.

Engin bildigimiz Engin, tek kelime ile muthis. Emre ise muthis basladi sezona. Her ikiside mevcut sartlarda Hamit'ten once tercih edilmesi gereken oyuncular.

hamit tutmasa bile yerine alternatif oyuncular var ama hamitin gelmesi iyi oldu kontenjan acısından

millet espiri yapma , aşağılama kompleksine girmiş.Gerek yok, herkes fikrini belirtecektir...

Hamit oynıcakdır hiç şüphem yok, yalnız madridden gelmesi onu biraz gazlıyo herhalde.Sadece o psikolejiden kurtulması lazım.

Emre çolak basamakları 3 er 5 er çıkıyor, ve herkes görüyor.Devamlı başarılı olmasını isterim.

Ne yazıkki orta sahamızı melo gerekli, birbirimizi kandırmayalım onun ayarında, o paraya kimseyi bulamayız.

Burak iyi oynuyor daha da gelişeceğine inanıyorum.

Umut zaten Elmander.Ayrıca bazen nerden ne yapacagı belli olmayan bir oyuncu.

Danny'nin denildiği gibi riske girdiğini pek görmedim,hatda girmemek için topu bir çok kez uzaya dikti:o, zamanla heyecanını yeneceğini düşünüyorum.

Bu arada Elmander'in golu attıkdan sonra yan yan bakmasına katıldım, adam resmen diğer forvetlere göz dağı verdi.;)

Hakan bugün oldukça iyiydi, hücumada katıldı.Ama genede Adriano nun gelme ihtimali varsa süper olur.

Semih çoştu.Ujfa iyidir her zaman.Yalnız Eboue biraz aksadı bugün.Ama bu takımda laf yapacağım en son kişilerdendir tabiki.

Engin deli gömleği.:) Aydın her zamanki aydın ama bugun biraz daha aydınlanmış geldi.

Selçuk için diyeceğim tek şey, bu adam öğrencim olsa her gün yıldızlı pekiyi verirdim.

Culıo için diceğim tek şey iyi halli bir joker.Maçda şanslıysa 40 metreden bile gol atacağına inandığım kişi.

Necati ve sabrinin mutlak favori olduğumuz maçlarda oynıcağını zannediyorum.

Yekta yı pek takip edemedim maçda, onun için bir şey demicem.

Bu maçlık bu kadar arkadaşlar.Benim fikirlerimdir.Katılırsınız katılmazsınız tabiki sizin bileceğiniz iş.

edit:Niyese Muslerayı atlamışım.:D

Hamit'e sallayanlar böt olmaktan bıkmadı anlaşılan. Bir kaç hafta sonra güleriz bu arkadaşlara. Boş boş yorum yapıp milleti geriyorsunuz başka bir işe yaramıyorsunuz!

Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | İkinci Yarı | Smart Spor

---------

Genelde beklentilerin altında bir maçtı...

Ama sevindirici olan, takım halinde skor korumayı başardık...

Sonuçta hoca bu maçta sadece bireysel tek tek oyuncuları izlemiyor...

Aynı zamanda takımın genel durumunada bakıyor...

Ama şu bir gerçek ki takımda eksik var :

Melo veya ortasahada Selçuk'un yanına bir adam,

Çilek denilen bir golcü ilk etapta eksikler...

Habaşka varsa gördükleriniz bunlarıda siz söyleyin :)

Semih ve dany ikiside çok atletik oyuncular.Fakat ikisininde eksiği oyun içinde dalmaları pozisyonları süzecek tecrübelerinin bulunmaması.Kesinlikle yanlarında daha tecrübeli pozisyon baslamadan kademeye giren ujfa olmalı.Bireysel özelliklerini kullanarak bir çok pozisyonda galip gelebiliyor fakat tecrübe eksikliklerinden de olmayacak pozisyon verebiliyolar.

yektayı geçen maç beğenmemiştim bu maç iyiydi zaten çok yetenekli onu kazanmamız önemliydi iyi döndü futbola ... takım genelde iyi ve melo transferiyle eksiksiz olur

Geri
Üst Alt