Yigit Ates
Parçalı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 4.375
- 199
- 1.023
Cevap: Hazırlık Maçı | Galatasaray 1-0 Lazio | M.S | 4 Ağustos
Eboue'yi tanımıyor henüz. Bu da sağ kanatta oynayan oyuncumuz için çok önemli. Eboue ne zaman etkili olur, sağ kanat oyuncusu biraz içe kayıp Eboue'ye alan açar o da bindirir. Henüz birlikte oynamaya alışmamışlar. Geçen seneki sakatlığından dolayı da biraz çekingenliği var, %100 maç kondisyonuna ulaşmadan kendini zorlayıp bir daha sakatlanmak istemiyor bence. Biraz insaflı olmak lazım.
hamiti suanki futboluyla elestriyorum ben. sana kafamin yapisini degilde niye hamiti elestirdigim konusunu anlatayim. futbolcunun yeni gelmis olmasini, takima uyum saglayamamis olmasini, gecen sezon komple sakat olmasini anlayabilirim. bu konularla ilgili en ufak bir sorun yok. ama bu tur sorunlarin adamin en azindan ilk 30 dakika pres yapmasina, kanat oyuncusu olarak 1-2 orta yapmasina, bek ileri ciktiginda onun kademesine gecemesine engel oldugunu dusunmuyorum dogru mu? ayrica hamit oyuncularin bircogunu zaten milli takimdan taniyor. yurtdisindan ilk defa gelmis dillerini anlamayan biri degil. onun disinda bugun takimda yeni olan 3 oyuncu daha vardi. ve benim sahsi gorusum 3'ude kendi mevkilerine gore daha iyi birer alternatif oldugunu gosterdi. 4. gelecek olani (amrabat) zaten burdaki herkes gorecek, maas olarak hamitin 1/3 fiyatina oynadigi halde nasil hamitten 3 kat fazla katki yapacagini.
dedigim gibi elestrim bu son maclarda gordugum hamit uzerinedir. ve kimse yeni geldi, gecen sene oynamadi muhabbeti yapmasin. bu sizin dediginiz bir futbolcunun oynama suresini kisaltir ( 60dk, 45 dk, 30 dk vs.). oyunda kaldigi sure icindeki kotu pas vermesinin, pres yapmamasinin, posizyon hatasi yapmasinin sebebi degildir.
Eboue'yi tanımıyor henüz. Bu da sağ kanatta oynayan oyuncumuz için çok önemli. Eboue ne zaman etkili olur, sağ kanat oyuncusu biraz içe kayıp Eboue'ye alan açar o da bindirir. Henüz birlikte oynamaya alışmamışlar. Geçen seneki sakatlığından dolayı da biraz çekingenliği var, %100 maç kondisyonuna ulaşmadan kendini zorlayıp bir daha sakatlanmak istemiyor bence. Biraz insaflı olmak lazım.